Rreth

Ekipi i FSFE-së

Këta persona punojnë për dhe me FSFE-në rregullisht, ndaj u është dhënë përgjegjësia dhe autoriteti i përhershëm brenda disa fushash. Disa prej tyre janë anëtarë të shoqatës, disa jo.

Këshilli

Këshilli ekzekutiv i FSFE-së përbëhet nga drejtori ekzekutiv, presidenti dhe zëvendëspresidenti. Këshilli është përgjegjës për çështje të rëndësishme të buxhetit, sendërtimin e kuadrit strategjik, dhe të drejtat e shoqatave kombëtare.

 • Matthias KirschnerMatthias KirschnerPresidentI punësuar me kohë të plotë

 • Jonas ÖbergJonas ÖbergDrejtor i PërgjithshëmI punësuar me kohë të plotë

 • Patrick OhneweinPatrick OhneweinFinancier, Zëvendësbashkërendues Itali

 • Heiki LõhmusHeiki LõhmusZëvendëspresident, Bashkërendues

Asambleja e Përgjithshme

Asambleja e përgjithshme përbëhet nga anëtarët e trupit legal të FSFE-së. Ajo është përgjegjëse për planet strategjike, buxhetin, caktimin e agjendës, shkarkimet nga përgjegjësia, dhe zgjedhjen dhe shfuqizimin e këshillit ekzekutiv dhe drejtuesit financiar.

 • Erik AlbersErik AlbersBashkërendues i Anëtarësisë ShokI punësuar me kohë të plotë

 • Mirko BoehmMirko BoehmPërfaqësues i Anëtarësisë Shok

 • Jan-Christoph BorchardtJan-Christoph Borchardt

 • Shane M. CoughlanShane M. Coughlan

 • Amandine “Cryptie”Amandine “Cryptie”Zëvendësbashkërenduese Përkthime në frëngjisht

 • Albert DenggAlbert DenggPërgjegjës Sistemi

 • Karsten GerloffKarsten Gerloff

 • Georg C. F. GreveGeorg C. F. GrevePresidenti i Parë

 • Torsten GroteTorsten Grote

 • Matthias KirschnerMatthias KirschnerPresidentI punësuar me kohë të plotë

 • Werner KochWerner Koch

 • Polina MalajaPolina MalajaBashkërenduese Legal Team, E punësuar me kohë të plotë

 • Max MehlMax Mehl, Zëvendësbashkërendues Përkthime në gjermanishtI punësuar me kohë të plotë

 • Reinhard MüllerReinhard Müller

 • Jonas ÖbergJonas ÖbergDrejtor i PërgjithshëmI punësuar me kohë të plotë

 • Patrick OhneweinPatrick OhneweinFinancier, Zëvendësbashkërendues Itali

 • Daniel PocockDaniel PocockPërfaqësues i Anëtarësisë Shok

 • Giacomo PoderiGiacomo Poderi

 • Bernhard ReiterBernhard Reiter

 • Heiki LõhmusHeiki LõhmusZëvendëspresident, Bashkërendues

 • Nikos RoussosNikos RoussosBashkërendues Greqi, Bashkërendues Athens

 • Hugo RoyHugo RoyBashkërendues Francë, Bashkërendues Paris

 • Alessandro RubiniAlessandro Rubini

 • Henrik SandklefHenrik Sandklef

 • Björn SchießleBjörn SchießleBashkërendues Gjermani

 • Ulrike SliwinskiUlrike SliwinskiZyrtareE punësuar me kohë të plotë

 • Florian SnowFlorian SnowZëvendësbashkërendues Gjermani, Bashkërendues Franconia

 • Matija ŠukljeMatija ŠukljeBashkërendues Sloveni

 • Fernanda WeidenFernanda Weiden

Ekipi Bazë Europian

Këtu mund të gjeni persona që merren me punë të përditshme të organizmit, me pagesë ose në bazë vullnetare, për çështjet kryesore: bashkërendues ekipesh vendore dhe zëvendësit e tyre, stafi, bashkërenduesit e ekipeve speciale, apo përgjegjësit e sistemit. Nuk përfshihet një numër i madh vullnetarësh nga ekipi ynë i punë, kontribues te fushatat tona, ose te tema specifike.

 • Guido ArnoldGuido ArnoldBashkërendues Education, Bashkërendues Rhein/Main

 • Peter BubestingerPeter BubestingerBashkërendues Austri

 • Paul HänschPaul HänschBashkërendues Webmaster, Përgjegjës SistemiSpecialist i lirë

 • Nicolas JeanNicolas JeanZëvendësbashkërendues Francë

 • Thomas JenschThomas JenschZëvendësbashkërendues Education

 • Timo JyrinkiTimo JyrinkiZëvendësbashkërendues Finlandë

 • Otto KekäläinenOtto KekäläinenBashkërendues Finlandë

 • Jürgen KneisslJürgen KneisslZëvendësbashkërendues Austri

 • Michele MarraliMichele MarraliBashkërendues Itali

 • Patricia MöllerPatricia MöllerZëvendësbashkërenduese Zvicër

 • Cristian RigamontiCristian RigamontiPërgjegjës Sistemi

 • Felix StegermanFelix StegermanZëvendësbashkërendues Holandë

 • Maurice VerheesenMaurice VerheesenBashkërendues Holandë

 • Christian WiderströmChristian Widerström

Stazhierë

Stazhierët tanë merrem me çështje të ndryshme brenda ekipeve të FSFE-së: punë me projektet dhe fushatat në zhvillim e sipër, bashkërendim vullnetarësh dhe komunikim me bashkësinë, administratat publike dhe organizma të tjerë.

 • Carmen Bianca BakkerCarmen Bianca BakkerStazhiereE punësuar me kohë të plotë

 • Erik Da SilvaErik Da SilvaStazhierI punësuar me kohë të plotë

 • Kristi ProgriKristi ProgriStazhiereE punësuar me kohë të plotë

Ekipe Vendore

Po kërkoni një kontakt vendor për përfshirje, ose thjesht për të mësuar më tepër rreth Software-it të Lirë dhe FSFE-së? Në gjithnjë e më shumë qytete europiane po formohen grupe vendore FSFE, për të sjellë një ndryshim. Për të parë nëse ka tashmë një grup në zonën tuaj, ju lutemi, vizitoni faqen tonë të ekipeve vendore.