Νομικό Τμήμα

Συνιστώμενοι Ειδικοί

Συνιστούμε κάποιους νομικούς και τεχνικούς ειδικούς ως εξαιρετικούς συνεταίρους στο πεδίο του Ελεύθερου Λογισμικού. Για να είναι ανεπιφύλακτα συνιστώμενος ο εκπρόσωπος πρέπει να συνεισφέρει σημαντικά στο Ελεύθερο Λογισμικό και να εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση του FSFE.

Ανεπιφύλακτα συνιστώμενοι δικηγόροι:

Γερμανία
Ο Dr. Till Jaeger είναι συνεταίρος στη δικηγορική εταιρία του Βερολίνου JBB Rechtsanwälte. Εκπροσωπεί το FSFE στη Γερμανία και τον Harald Welte σε περιπτώσεις νομικής εφαρμογής της GPL. Προεδρεύει της υποεπιτροπής για τη "Διεθνοποίηση" της διαδικασίας της GPLv3.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: jaeger [at] jbb.de
Τηλέφωνο: +49 30 443 765 0
Διεύθυνση: JBB Rechtsanwälte, Christinenstrasse 18/19, 10119 Berlin, Germany.

Ιταλία
Ο Carlo Piana είναι δικηγόρος και συνήγορος του Ελεύθερου Λογισμικού στο Μιλάνο. Ανάμεσα στα άλλα, έχει εκπροσωπήσει το FSFE και τη Samba στην υπόθεση αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας Microsoft εναντίον Ευρωπαϊκής Επιτροπής και βοηθάει και συμβουλεύει πολλά άλλα έργα Ελεύθερου Λογισμικού να αποκτήσουν τις απαραίτητες πληροφορίες διαλειτουργικότητας έπειτα από τη νίκη σε εκείνη την υπόθεση. Συνεχίζει να εκπροσωπεί το FSFE ως γενικός σύμβουλος. Είναι επίσης δραστήριος στην προβολή των Ανοικτών Προτύπων και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: carlo [at ] piana.eu
Ιστός: ("Law is Freedom") http://www.piana.eu
Επαγγελματικός ιστοχώρος: ("Law is Freedom") http://law.piana.eu
Τηλέφωνο:+39 347 8835209
Διεύθυνση:Avv. Carlo Piana, Corso Venezia 16, 20121 Milano, Italy.

Ανεπιφύλακτα συνιστώμενοι τεχνικοί ειδικοί:

Γερμανία
Ο Harald Welte είναι προγραμματιστής πυρήνα, ιδρυτής του GPL-Violations.org και ενας από τους κύριους μηχανικούς πίσω από τη δημιουργία του έργου OpenMoko Free Software telephone.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: laforge [at] gnumonks.org

Ολλανδία
Ο Armijn Hemel είναι διαχειριστής συστημάτων και πρωτεύον μέλος της ομάδας GPL-Violations.org.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: armijn [at] uulug.nl