I love Free Software Dag 2014

I love Free Software Banner

Valentijnsdag is traditioneel een dag om de liefde te tonen en te vieren. Dus waarom maakt u dit jaar geen gebruik van de gelegenheid om om uw liefde voor Vrije Software te laten zien?

#ilovefs dag 2014

Zoals ieder jaar wordt Valentijnsdag op 14 februari gevierd. Dat valt dit jaar op een vrijdag. Net zoals vorig jaar plant de FSFE een online campagne om deze dag te vieren als een "I love Free Software"- Dag.

Campagne: Laat uw liefde voor Vrije Software zien

Onze online campagne heeft als doel het bewustzijn te vergroten over Vrije Software en de gepassioneerde, hardwerkende mensen erachter. Laat hen zien dat u hun werk waardeert: het zou het verschil kunnen uitmaken! Anderen hebben dit al gedaan. Om uzelf te inspireren kunt u lezen waarom zij van Vrije Software houden.

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om uw liefde te verklaren... Hier zijn slechts enkele ideeën over hoe u publiekelijk uw liefde kan verklaren aan Vrije Software.

  tweet for i love free software

  Een van de vele tweets en dents voor #ilovefs 2013

 • E-mail/Brieven Stuur actieve Vrije Software-supporters een boodschap om hen te bedanken voor hun werk. Onderschat de gevolgen van een dergelijke boodschap niet. Omdat veel Vrije Software-ontwikkelaars hard werken voor hun projecten zonder geld te verdienen is een grote "bedankt / "i love you" een goede manier om hen verder aan te moedigen.
 • Microblog Microblog vooral op Valentijnsdag dat u van Vrije Software houdt en gebruik de Hashtag #ilovefs. Moedig uw vrienden aan om dit ook te doen. Laten we proberen onze boodschap hoog te laten scoren op Twitter-trends en hashtag-tijdlijnen op identi.ca en andere blogsystemen.
 • Blog Als u een blogger bent, blog dan over "I love Free Software" - dag en het idee erachter. Betrek mensen bij de gedachte van Vrije Software.
 • Banners Wij hebben een pagina met verschillende banners gemaakt die "I love Free Software Day" steunen en die u vrij kunt gebruiken. Sommigen zijn zelfs voorzien van knipsels met code die u op uw thuispagina of blog kunt invoegen.

Laat als individu uw liefde blijken

 • Matthias Kirschner hugging Peter Stuge
  Knuffel een ontwikkelaar (Het is duidelijk beter om eerst toestemming te vragen ; )
 • Koop een drankje voor uw favoriete ontwikkelaar. Of koop een drankje voor iemand en vertel haar of hem over uw favoriete Vrije Software toepassing!
 • Gebruik uw lunchpauze op het werk om met uw collega's te praten over Vrije Software en waarom het het waard is om onze beweging te steunen.
 • Stuur een boek naar uw favoriete Vrije Software-bijdrager en steun FSFE tegelijkertijd.
 • Stuur uw foto's waarop u uw gevoelens over Vrije Software uit. We zullen ze op onze website publiceren en een galerij maken van Vrije Software-liefhebbers van over de hele wereld!
 • Martin Gollowitzer wearing one of our T-shirts

  Martin Gollowitzer draagt een van onze T-shirts

  Draag shirts en sweaters waarmee u uw steun voor Vrije Software laat zien. Als u nieuwe dingen nodig heeft dan kan u bij ons bestellen of bij uw favoriete Vrije Software-project.
 • Met geld kan u geen liefde kopen... maar het kan helpen om voor uw vrijheid te vechten. Doneer aan de FSFE of een ander Vrije Software-initiatief om uw dankbaarheid te tonen. Zij zijn afhankelijk van uw bijdrage om met hun werk verder te gaan. Dus bekijk uw favoriete organisatie en maak een donatie over. U kan er zeker van zijn dat zij daarop ook van u houden.

Verwant nieuws

#ilovefs Rapport 2017: liefde en activisme

15 March 2018

Op dinsdag 14 februari werd de "I Love Free Software"-dag voor de achtste keer op rij gevierd, zodat er nu sprake is van een traditie. Deze dag is voor mensen op de hele wereld een speciale dag geworden om hun liefde en affectie niet alleen aan hun partner te verklaren maar ook aan de hele Vrije Software-gemeenschap.

Neem deel aan de I Love Free Software Day 2018

12 February 2018

De Free Software Foundation Europe roept iedereen op om alle bijdragers aan Vrije Software-projecten op 14 februari te bedanken. Vorig jaar zijn we op de jaarlijkse I Love Free Software Day offline actief geweest om met mensen buiten onze informatieluchtbel te praten over het belang van Vrije Software. Komende woensdag gaan we terug naar onze roots en richten we ons op de reden waarom deze dag eigenlijk is uitgevonden: om de Vrije Software-gemeenschap te vieren.

Berlijn verzendt een boodschap voor "I love Free Software"-dag

14 February 2017

Ter gelegenheid van de viering van "I love Free Software"-dag op 14 februari is de Rijksdag in Berlijn afgelopen weekend verlicht geweest met de boodschap "Give Free Software A Chance". Andere boodschappen zijn op verschillende gebouwen en symbolische plaatsen in Berlijn geprojecteerd. "Build Free Software - Not Walls" kon worden gelezen op de Berlijnse muur en het federale ministerie van Financiën is verfraaid met de slogan "Public Money, Public Code". Daarmee vestigen activisten de aandacht op het belang van een grotere waardering van Vrije Software.

I love Free Software Dag 2017

09 February 2017

Het is tijd om "dank u wel" te zeggen op 14 februari, de "I love Free Software"-dag 2017. De Free Software Foundation Europe vraagt aan alle gebruikers van Vrije Software om gebruik te maken van de traditionele dag van de liefde om te denken aan de hardwerkende mensen die meewerken aan de Vrije Software waar we allemaal afhankelijk van zijn. Zoals ieder jaar zijn er veel verschillende manieren om mee te doen aan deze campagne.

#ilovefs Rapport 2016

22 February 2016

Zondag 14 februari 2016 was een dag om de liefde te verklaren aan de mensen waar we om geven. Op deze dag viert de Vrije Software-gemeenschap traditioneel jaarlijks "I love Free Software"-dag om de ontwikkelaars achter Vrije Software te bedanken. FSFE vroeg dit jaar voor de zesde keer aan iedereen om deel te nemen en hun waardering en dankbaarheid te uiten aan hun favoriete Vrije Software-bijdragers.