Συμβάλλετε

Διαδώστε το μήνυμα!

megaphone

Είστε εδώ επειδή, όπως εμείς, ενδιαφέρεστε για το Ελεύθερο Λογισμικό. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να διαδώσουμε το μήνυμα για τα πλεονεκτήματα της χρήσης Ελεύθερου Λογισμικού και να πείσουμε και άλλους ότι θα πρέπει και εκείνοι να ενδιαφέρονται. Η συνηγορία για το Ελεύθερο Λογισμικό είναι απλή και εύλογα ένας από τους καλύτερους τρόπους συνδρομής προς το κίνημα του Ελεύθερου Λογισμικού.

Άδεια χρήσης: Το λογότυπο του FSFE δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται με τρόπο που θα ήταν δυνατό να κατανοηθεί ως επιδοκιμασία ορισμένων δραστηριοτήτων, κεντρικών ιστοσελίδων, προϊόντων ή οντοτήτων χωρίς προηγούμενη συναίνεση του FSFE. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο team@fsfeurope.org αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για την καταλληλότητα της προτιθέμενης χρήσης.

Διαφημιστικά για περίπτερα

Δώστε τα αρχεία αυτά σε μια εταιρεία εκτυπώσεων για να φτιάξετε τα δικά σας περίπτερα του FSFE booth / διαφημιστικά εμπορικών εκθέσεων. Σημειώστε ότι ορισμένοι εκτυπωτές θα αγνοήσουν τη διαφάνεια αν δοθεί αρχείο PDF με αποτέλεσμα οι γραφικοί κυματισμοί στη δεξιά πλευρά του διαφημιστικού θα συγχωνευθούν σε μπλοκ με συμπαγές χρώμα. Η χρήση διαφορετικού τύπου αποθήκευσης θα εμποδίσει το πρόβλημα αυτό.

Εξώφυλλα για CD με Ελεύθερο Λογισμικό

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εξώφυλλο CD για να παρουσιάσετε τους δίσκους σας σε δημόσιους χώρους. Το εξώφυλλο που βρίσκεται παρακάτω μπορεί να γίνει από εσάς χρησιμοποιώντας ένα φύλλο χαρτιού και δύο κομμάτια από κολλητική ταινία. Μπορεί να κρατήσει περίπου δεκαπέντε CD ή DVD σε λεπτές πλαστικές θήκες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε διανομή GNU/Linux, και προσφέρει χώρο για την λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας της ομάδας σας.

Οδηγίες: για βέλτιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε φωτογραφικό χαρτί. Εκτυπώστε και στις δύο πλευρές ('front' στη γυαλιστερή πλευρά και 'back' στην άλλη). Κόψτε κατά μήκος των ενδεικτικών γραμμών και διπλώστε κατά μήκος των στερεών γκρίζων γραμμών. Κολλήστε μαζί τα πλευρικά πτερύγια για να ολοκληρώσετε την κατασκευή.

Παρακάτω υπάρχουν εξώφυλλα και ψηφιδωτά σχεδιασμένα για το Free Software for Windows CD (FSWIN CD), το οποίο περιέχει μόνο Ελεύθερο Λογισμικό με διεπαφή πλοήγησης, εύκολη εγκατάσταση και έναν κατάλογο με πληροφορίες και στιγμιότυπα οθόνης για κάθε εφαρμογή.

Αυτοκόλλητα

Κουμπιά για τον Ιστό

Δείξτε την υποστήριξή σας στο Ελεύθερο Λογισμικό προσθέτοντας κάποιο από αυτά τα κουμπιά στον ιστοχώρο ή στο ιστολόγιό σας. Επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα στα αρχεία σας

Tranparent PNG saying 'Support our work!' Tranparent PNG saying 'Support our work!'
White background PNG saying 'Support our work!'
Since 2001, working for freedom
Your support empowers our work
Donate to FSFE

Αφίσες

Κουμπιά για το Ενημερωτικό Δελτίο

Οι καλλιτεχνικές εργασίες που παρουσιάζονται εδώ έχουν στόχο να προβάλλουν το Ενημερωτικό Δελτίο του FSFE. Αυτή η μηνιαία δημοσίευση είναι ένας τρόπος για να γίνουν γνωστές οι δραστηριότητες στις οποίες το FSFE συμμετέχει και για να είστε πάντα ενήμεροι για αυτές.

FSFE Newsletter
FSFE Newsletter
FSFE Newsletter
FSFE Newsletter
FSFE Newsletter
FSFE Newsletter

Μικρο-κουμπιά

Newsletter
Newsletter
Newsletter
Newsletter

"Created with Free Software"

See more colors