Bijdragen

Vertel het verder!

vervangen

U hebt ons gevonden omdat u, zoals wij, geven om Vrije Software en digitale burgerrechten. Wij hebben uw hulp nodig om de voordelen van Vrije Software verder te vertellen en om aan anderen uit te leggen waarom ook zij om vrijheid zouden moeten geven. Opkomen voor Vrije Software is leuk en zonder meer een van de beste manieren om de Vrije Software-beweging te steunen! Op deze pagina vindt u daarbij veel hulp: afbeeldingen om te gebruiken, folders om af te drukken en promotiemateriaal om te bestellen.

Afbeeldingen om te gebruiken

U kan alle afbeeldingen op deze pagina gebruiken om Vrije Software in het algemeen en het werk van de FSFE in het bijzonder te promoten. U bent vrij om hen te kopiëren, te verspreiden en te gebruiken zolang u duidelijk maakt dat, waar u het ook voor gebruikt het niet gaat om een officieel product of een officiële opinie van de FSFE. Heel erg bedankt voor het promoten van vrijheid!

Het officiële logo van de Free Software Foundation Europe. Gebruik het om de associatie van de FSFE en haar werk te promoten.

FSFE-logo in colour: PNG | SVG - FSFE-logo in z/w: PNG | SVG

Licentie: Het logo van de FSFE mag nooit zo worden gebruikt dat eruit begrepen kan worden dat bepaalde activiteiten, homepages, producten of entiteiten worden aanbevolen zonder voorafgaande toestemming van de FSFE. Neem alstublieft contact op met team (at) fsfeurope.org als u wilt weten of uw plan voor gebruik geschikt is.

Dit is het logo dat de Fellowship van de FSFE vertegenwoordigd. Haar naam is 'Plusje' ('Plussy') en het symbool illustreert een mens die zich sterk maakt voor vrijheid. Tegelijkertijd opent het menselijk figuur de armen om iedereen te vertegenwoordigen die dezelfde doelen heeft. Tenslotte vormt het symbool een 'plus' omdat onze beweging sterker wordt met ieder afzonderlijk individu. Daarom is iedereen die meedoet met de Fellowship een plus in de strijd voor vrijheid. Daarom wordt het logo een 'Plusje' genoemd.

Fellowship Plusje Logo: PNG | SVG

Licentie: U kan het Fellowship-logo (en de variaties daarop) gebruiken om reclame te maken voor iedere aan Vrije Software gerelateerde activiteit die wordt uitgevoerd door FSFE Fellows. Het kan ook worden opgenomen in het logo van lokale Fellowship-groepen als zij dat wensen. Als u geen mandaat heeft van de FSFE vragen wij u niet het beeld op te roepen dat u officieel namens de FSFE spreekt of dat de FSFE u heeft gecertificeerd of heeft aanbevolen.

Afbeeldingen die de FSFE en de Fellowship steunen

Voel u vrij om de volgende afbeeldingen en buttons te gebruiken als u ons werk, Vrije Software in het algemeen of de Fellowship in het bijzonder, wil steunen. De meeste iconen spreken voor zich. U kan de buttons met een nummer gebruiken om te laten zien dat u een Fellow bent door het nummer te kiezen dat overeenkomt met uw eigen Fellowshipnummer. Vind de afbeelding van uw persoonlijke nummer en voel u vrij om deze te gebruiken in ieder medium dat u wenst. Klik op de duim om het juiste bestand te vinden.

Transparante PNG met als tekst 'Support our work!'

Druk folders en informatiemateriaal af

Met afbeeldingen kan u goed aandacht trekken maar soms is het beter om gedrukt materiaal aan te bieden met specifieke en meer gedetailleerde informatie. Vrijwilligers van de FSFE hebben veel werk besteedt aan het schrijven van informatiemateriaal dat u thuis kan afdrukken. U kan politieke folders vinden over:

FSFE-promotiemateriaal om te bestellen

Organiseert u een algemene Vrije Software-bijeenkomst of misschien een Fellowship-avond? Vindt u het leuk om Vrije Software en het werk van de FSFE te promoten bij vrienden of collega's? Dan sturen we u graag gedrukt promotiemateriaal waar u niet voor hoeft te betalen. Hieronder vindt u een overzicht van ons materiaal en details over ieder product. U kan afzonderlijke hoeveelheden of een standaardpakket bestellen. Het materiaal en de verzendkosten zijn gratis. U vindt alle details hieronder.

Waarom en wanneer te bestellen

Er zijn verschillende redenen waarom en wanneer u promotiemateriaal voor Vrije Software en de FSFE zou willen ontvangen. Misschien kent u een locatie (bijvoorbeeld een hackerruimte, een jongerenclub, uw kantoor...) waar u graag informatie over onze missie zou willen zien? Of zou u graag iemand (bijvoorbeeld vrienden, familie, collega's...) over Vrije Software en de FSFE willen vertellen?e Of bent u zelfs bezig met het plannen van een publieke activiteit (bijvoorbeeld een stand, een ontmoeting, een conferentie...) om de FSFE en haar doelen te promoten? Dit zijn slechts enkele voorbeelden voor het gebruiken van ons promotiemateriaal. Beslist u alstublieft zelf over wanneer, waarom en voor welk doel u het wenst te gebruiken.

Hoe en wat te bestellen

Gebruikt u alstublieft het volgende bestelformulier om promotiemateriaal te bestellen. U kan het standaardpakket bestellen of ons expliciet vertellen wat voor promotiemateriaal u nodig heeft of prefereert. Bijvoorbeeld als u een speciale FSFE-campagne wilt steunen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat, vanwege het versturen per post, we in het algemeen slechts pakketten tot 1 kilo versturen. Vraag het ons als u meer nodig heeft.

Stuur alstublieft informatiemateriaal aan:

Voor- en achternaam:
E-mail:
Straat, Nummer:
Postcode, Stad:
Land:
Ik zou graag het promotiepakket willen ontvangen met de focus op:
Ik wil het materiaal gebruiken voor: (korte beschrijving):
Commentaar:
Steun ons werk met een donatie van €10 of meer:

Beschikbaar promotiemateriaal

Over FSFE en de Fellowship

Aan de binnenkant van onze FSFE folders staat enige basisinformatie over de FSFE en ons werk, over Vrije Software en hoe u kan helpen. Zij zijn beschikbaar in het Engels en Duits. Deze folders zijn gemaakt om aanvullende folders met meer informatie te kunnen bevatten. Wij drukken gewoonlijk onze politieke folders en/of onze Fellowship folders (zie volgende items) op A5-formaat. Folders op A4-formaat kunnen bruikbaar zijn in een andere context, bijvoorbeeld voor het verspreiden van informatie aan de bezoekers van een conferentie.

Type: Folder
Formaat: A5 (14,8 × 21cm) en A4 (21 × 29,7cm)
Taal: Engels of Duits
Helaas zijn de Duitse folders op dit moment op.

Onze Fellowship folders zijn op A5-formaat dus zij passen perfect in onze FSFE-folder (zie item hierboven). Het is een aardig stukje grafisch vakwerk waarin wordt uitgelegd waarom iemand erover zou moeten nadenken om een FSFE Fellow te worden. De folder is dubbelzijdig bedrukt: een kant is in het Engels, de andere kant is in het Duits.

Type: Folder
Formaat: A5 (14,8 × 21cm)
Taal: Engels en Duits (dubbelzijdig)

De klassieke Plussy-stickers, het symbool van de FSFE Fellowship. De achtergrond is transparant zodat de sticker perfect past op iedere achtergrond, niet alleen op laptops. Ze zijn in twee formaten beschikbaar.

Type: Sticker
Formaat: 7 x 7cm en 5 x 5cm
Taal: geen taal

Onze "Doe mee met de Fellowship"-poster is een goede poster om op een prominente plaats op te hangen, bijvoorbeeld een ontmoetings- of hackerruimte, en te gebruiken voor welke publieke activiteit dan ook.

Type: Poster (gevouwd bij het bezorgen)
Formaat: A1 (59,4 × 84,1cm)
Taal: Engels

Vrije Software

Dit is een algemene flyer over zowel Vrije Software alswel het GNU-project. De flyer vergelijkt het gebruik van Vrije Software met het gebruik van schroeven en schroevendraaiers. Deze vergelijking wordt vooral gemaakt voor een publiek met een niet-technische achtergrond en wordt goed ontvangen.

Type: Papieren folder, gevouwen
Formaat: 10 x 21 cm (gevouwen); 29,7 x 21 cm (=A4, ongevouwen)
Beschikbare talen:
Engels (Omslag, Binnenkant)
Fins (Omslag, Binnenkant)
Frans (Omslag, Binnenkant)
Duits

Digitale Beperkingen Management

Dit is een folder over Digitale Beperkingen Management en haar gevaren. We hebben de folder samen met de Digitale Gesellschaft gemaakt en het is een goede samenvatting van dit ingewikkelde thema. Let op: deze flyer is op dit moment alleen in het Duits beschikbaar. We zijn bezig met de vertalingen en producties voor andere talen.

Type: papieren folder, gevouwen
Formaat: A5 (148 x 21 cm, gevouwen); A4 (29,7 x 21 cm, ongevouwen)
Taal: Duits

"Bevrijdt uw Android"-campagne

De folder van onze "Bevrijdt uw Android"-campagne, waarvoor ook posters beschikbaar zijn. Het handige formaat maakt dat ze gemakkelijk zijn uit te delen en dat geïnteresseerde personen ze gemakkelijk kunnen opbergen in hun zak of tas. Dit is een dubbelzijdig drukwerk: de ene kant is in het Engels, de andere kant in het Duits.

Type: Flyer
Formaat: A7 (7,4 × 10,5cm)
Taal: Engels en Duits
Helaas zijn deze folders op dit moment niet verkrijgbaar.

De poster van onze "Bevrijdt uw Android"-campagne waarvoor ook flyers beschikbaar zijn. Deze poster bleek de aandacht erg goed te trekken bij mensen die op een stand naar de achtergronden van de campagne hebben gevraagd. We bevelen haar gebruik aan op iedere stand of andere publieke activiteit.

Type: Poster (gevouwen bij bezorgen)
Formaat: A1 (59,4 × 84,1cm)
Taal: Engels

Dit is een flyer over F-Droid, een Vrije Software App Repository voor Android en op Android gebaseerde afsplitsingen zoals Cyanogenmod of Replicant. De folder legt de installatie en het gebruik uit van F-Droid: de Vrije App-winkel zonder reclame, spionage, achtervolgingen of de verplichting een Google-account te hebben. De folder biedt ook aanbevelingen voor Vrije Apps die u kan gebruiken en een algemene uitleg over Vrije Software.

Type: Papieren folder, gevouwen
Formaat: 10 x 21 cm (gevouwen); 29,7 x 21 cm (=A4, ongevouwen)
Taal: Engels

"I love Free Software"-campagne

De flyer van onze I love Free Software-campagne. De flyer heeft twee kanten: een kant met het I Love Free Software-hart, hetzelfde als op de poster (zie volgende item). De andere kant toont de datum (Valentijnsdag) en de URL van de campagne, zoals u op de afbeelding ziet.

Type: Flyer, dubbelzijdig
Formaat: A7 (7,4 × 10,5cm)
Taal: Engels

De poster van onze "I love Free Software"-campagne. De poster ziet eruit zoals op de afbeelding en is erg aantrekkelijk in haar kleuren en ontwerp.

Type: Poster (gevouwen voor bezorgen)
Formaat: A1 (59,4 × 84,1cm)
Taal: Engels

"Document Bevrijdingsdag"-campagne

Als u specifiek materiaal zoekt over Document Bevrijdingsdag, bekijkt u dan onze bestelpagina met promotiemateriaal op documentfreedom.org. Als u ander promotiemateriaal met DFD-promotiemateriaal wilt mixen dan kan u dat hier te bestellen.

De "We kunnen uw documenten niet lezen"-stickers zijn gericht op onze Document Bevrijdingsdag Campagne. De slogan benoemt het probleem van het gebruiken van niet-vrije bestandsformaten omdat zij alle mensen uitsluiten die niet dezelfde niet-vrije software gebruiken.

Type: Sticker
Formaat: 7,5 x 7,5cm
Taal: Engels

Dit is de poster van de Document Bevrijdingsdag Campagne 2013. Deze is tijdloos en de poster kan zowel op zichzelf gebruikt worden alswel gebruikt worden om een Document Bevrijdingsdag-evenement aan te kondigen. Het formaat is A2.

Type: Poster (gevouwen voor bezorgen)
Formaat: A2 (42 × 59,4cm)
Taal: Engels

Dit is de poster van de Document Bevrijdingsdag Campagne 2012. Hij is tijdloos en er staat een aardige quote op van Stephen Fry. Het formaat is A2.

Type: Poster
Formaat: A2 (42 × 59,4cm)
Taal: Engels

"PDFlezers"-campagne

De poster van onze PDFlezers campagne is 'gewoon', dus schrijft u alstublieft voor u hem ophangt er het aantal daadwerkelijke aantallen organisaties en individuen op dat onze petitie heeft ondertekend. Dit is een langdurige campagne en zij wordt erg gewaardeerd.

Type: Poster (gevouwen voor bezorgen)
Formaat: A1 (59,4 × 84,1cm)
Taal: Engels

"They Don't Want You To ..."-campagne

Deze stickers zijn voor onze aankomende campagne "Zij willen niet dat u...". De campagne gaat over dagelijkse beperkingen die gebruikers in onze digitale wereld tegenkomen. Kijkt u voor meer informatie alstublieft als de campagne begint. De stickers hebben verschillende formaten, deze is 14,8cm x 14,8cm en is het beste te gebruiken in een omgeving waar zo'n grote sticker de aandacht van mensen kan trekken. U kan iedere beperking waar u de aandacht op wil vestigen op de sticker schrijven.

Type: Sticker
Formaat: 14,8 x 14,8cm
Taal: Engels

Dit is de sticker in meerdere talen die u kan gebruiken om mensen te waarschuwen over een product of item waar "Geen Vrijheid In Zit". Bekijk de campagne-pagina voor meer informatie.

Type: Sticker
Formaat: 7,4 x 7,4cm
Taal: Engels

Een andere, handigere, sticker over de komende campagne "Zij willen niet dat u...". Deze past het beste op een laptop of ergens anders.

Type: Sticker
Formaat: 7,4 x 7,4cm
Taal: Engels

Deze sticker heeft de vorm van het Windows XP-logo dat veel mensen gewend zijn te zien op een laptop. Als u deze kleine sticker op uw laptop plakt raken mensen misschien in de war en geïnteresseerd en vragen zij u over de achtergrond.

Type: Sticker
Formaat: 1,8 x 1,8cm
Taal: Engels

Aankomende promotie en campagnes

Kijkt u hier regelmatig terug voor promotiemateriaal - we zullen doorgaan met het updaten. Als u wilt helpen bij het maken van nieuwe ontwerpen of oude wilt verbeteren doe dan mee met ons ontwerpers-team. Of als u vertalingen, pagina's of materialen wilt maken, doe dan mee met ons vertalers-team.