Germany

News RSS identica Nieuws

Oproep tot evaluatie: vragen over het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken

01 April 2015:

Positiebepaling voor het versterken van Open Educatieve Hulpbronnen op basis van Vrije Software

10 February 2015:

Bündnis Freie Bildung ("Bond voor Vrije Educatie") heeft vandaag samen met FSFE en andere partners haar positiebepaling gepubliceerd over het maken en gebruiken van Open Educational Resources (OER; "Open Educatieve Hulpbronnen"). Daarin eist de Bond het consequent publiceren van al het OER-materiaal onder publieke licenties en haar beschikbaarheid als Vrije Software in Open Standaard-formaten.

Transparenzverordnung: Bundesnetzagentur legitimiert Zwangsrouter

29 September 2014:

Die Free Software Foundation Europe sieht den aktuellen Entwurf der "Transparenzverordnung" der Bundesnetzagentur als Legitimierung einer Entmündigung von Verbrauchern.

Events RSS iCal Evenementen

Richard Stallman spreekt: 'Vrije Software en uw Vrijheid' in Frankfurt/M., Duitsland

08 July 2015

Op woensdag 8 juli zal Richard Stallman spreken over 'Vrije Software en uw Vrijheid' in het Gallustheater in Frankfurt. Het evenement zal beginnen om 19.00 uur. De Fellowshipgroep Rijn/Main zal met een kraam aanwezig zijn om te informeren en in discussie te gaan met het geïnteresseerde publiek.

Richard Stallman spreekt: 'Auteursrecht versus Gemeenschap' in Frankfurt/M., Duitsland

09 July 2015

Op donderdag 9 juli zal Richard Stallman spreken over 'Auteursrecht versus Gemeenschap' op de Goethe-universiteit in Frankfurt/M, Duitsland. Het evenement zal beginnen om 18.00 uur. De Fellowshipgroep Rijn/Main zal aanwezig zijn om te informeren, over het onderwerp te discussiëren met het geïnteresseerde publiek en om informatiemateriaal te verspreiden.

Fellowship Meeting Franconia in Bamberg, Germany

11 July 2015

On Saturday, July 11 at 7:00 pm, the local FSFE group in Franconia will meet again. The Fellowship meeting will take place in Bamberg's Hackerspace "Backspace" which is conveniently located near the train station and the downtown area, Spiegelgraben 41. All friends of Free Software are welcome to join us! .

identica Microblog

Contact

germany@fsfeurope.org

Free Software Foundation Europe e.V.
Schönhauser Allee 6/7
Stairway 2, 5. floor
10119 Berlin

+49 30 27595290

German Team

A group picture of the German team

The German FSFE Team in 2010 at LinuxHotel.