Germany

News RSS identica Nieuws

The long road from compulsory routers to freedom of choice

02 September 2015:

The router. Despite often being dusty it is one of the most important devices needed for using the internet or phones. However: Most users in Germany don’t own this device even though it is located inside their homes and they pay for it.

Oproep tot evaluatie: vragen over het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken

01 April 2015:

Positiebepaling voor het versterken van Open Educatieve Hulpbronnen op basis van Vrije Software

10 February 2015:

Bündnis Freie Bildung ("Bond voor Vrije Educatie") heeft vandaag samen met FSFE en andere partners haar positiebepaling gepubliceerd over het maken en gebruiken van Open Educational Resources (OER; "Open Educatieve Hulpbronnen"). Daarin eist de Bond het consequent publiceren van al het OER-materiaal onder publieke licenties en haar beschikbaarheid als Vrije Software in Open Standaard-formaten.

Events RSS iCal Evenementen

Fellowshipgroep Rijn/Main bezoekt CCC-MZ-WI in Wiesbaden, Duitsland

07 June 2016

Op dinsdag 7 juni zal de Fellowshipgroep Rijn/Main CCC-MZ-WI bezoeken in de CCC HQ in Wiesbaden. We zullen elkaar daar ontmoeten rond 19:00 uur.

FSFE-kraam op Tübix in Tübingen, Duitsland

11 June 2016

Tübix, een evenement over Vrije Software in de Zuid-Duitse stad Tübingen, opent voor de tweede keer haar deuren op 11 juni 2016. Toegang is gratis.
FSFE is deze keer aanwezig met een kraam en biedt informatie over haar activiteiten en over Vrije Software in het algemeen. Er is ook handelswaar aanwezig.

Fellowshipontmoeting Rijn/Main - Praatje: De lange weg naar het mensen in staat stellen om technologie te controleren

06 July 2016

Op woensdag 6 juli is er een ontmoeting van de Fellowshipgroep Rijn/Main in "Zentrale Coworking" in Frankfurt. FSFE's voorzitter Matthias Kirschner zal er een praatje houden met als titel "De lange weg naar het mensen in staat stellen om technologie te controleren". We zullen er zijn rond 19.00 uur en het praatje begint om 19.30 uur.

Contact

germany@fsfeurope.org

Free Software Foundation Europe e.V.
Schönhauser Allee 6/7
Stairway 2, 5. floor
10119 Berlin

+49 30 27595290

German Team

A group picture of the German team

The German FSFE Team in 2010 at LinuxHotel.