Wij spreken over Vrije Software

Hoe de campagne steunen en eraan deelnemen?

Steunen

U kan de "Wij spreken over over Vrije Software" campagne op verschillende manieren ondersteunen. In de eerste plaats kan u beginnen met zelf over Vrije Software te praten.

U kan ook vanaf uw eigen webpagina een link aanbieden, zo maakt u anderen bewust van deze campagne en haar doelen.

Als u enige artistieke aanleg hebt, kan u ook een soort van banner of knop ontwerpen die anderen op hun website kunnen plaatsen.

Deelnemen

De campagne staat open voor elk bedrijf. Wij zijn verheugd over elk bedrijf dat zich engageert. Bedrijven die deelnemen en zich op de lijst laten zetten (wat meer is dan gewoon ondersteunen) voor deze campagne moeten natuurlijk wel de term "Vrije Software" gebruiken op hun website en in hun publicaties.

Als u beslist om deel te nemen en ons een URL bezorgt, kunnen wij met uw bedrijfsnaam daarnaar linken. Aangezien de FSFE niet wil doorverwijzen naar sites waarop propriëtaire software te vinden is, moet u ons beloven dat deze URL mensen nooit naar propriëtaire software zal leiden.

Contact

Als u wil deelnemen of ons aan knoppen of banners kan helpen stuur dan een mail naar web@fsfeurope.org. Voor algemene vragen over de campagne kan u contact opnemen met team@fsfeurope.org.