Fellowship Events

FOSDEM 2015, Bruksel, Belgjikë

31 January to 01 February 2015

Këtë vit, FOSDEM-i do të mbahet më 31 Janar dhe 1 Shkurt 2015 në Bruksel. FSFE-ja do të marrë pjesë e pakta me një stendë dhe do të ketë të pranishëm mjaft anëtarë shok, bashkërendues dhe nga stafi.
Si çdo vit, presim takimet dhe diskutimet e shumta, si dhe t’ia kalojmë mirë të gjithë.

Fellowship Meeting Rhine/Main, Germany

04 February 2015

On Wednesday, 4 February, the Fellowship group Rhein/Main will meet in the Café Albatros in Frankfurt. We will meet there around 19:00 h.