Η μετάφραση μπορεί να είναι ξεπερασμένη με πρωτότυπο κείμενο. Βοήθησέ μας να μεταφράσουμε αυτή και άλλες σελίδες στο fsfe.org, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να διαβάσουν το μήνυμα μας στην μητρική τους γλώσσα.

Νέα

Άρχισε η εφαρμογή της νέας σχεδίασης για τον ιστοχώρο!

στις:

Μετά από μήνες εργασίας από την Ομάδα Ιστού του FSFE, εγκαινιάστηκε η νέα σχεδίαση του ιστοχώρου, με φρέσκο στιλ, βελτιωμένη υποδομή και νέα χαρακτηριστικά.

Η διαδικασία ξεκίνησε περισσότερο από ένα χρόνο πριν με πολλές συναντήσεις, ανάμεσα σε αυτές και ένα Web Sprint στο Βερολίνο τον περασμένο Οκτώβριο, που ήταν απαραίτητα για την παραγωγή της τρέχουσας έκδοσης.

Νέα σχεδίαση

Η νέα σχεδίαση στοχεύει να είναι ελκυστική καθώς επίσης και εύκολη στην πλοήγηση και στην ανάγνωση. Έγινε με τη στέρεη βάση του υφιστάμενου γραφικού προφίλ του FSFE - χρώματα, γραμματοσειρές και διάταξη των σελίδων επιλέχθηκαν με προσοχή για να λειτουργήσουν ως επεκτάσεις του λογότυπου του FSFE, της υφιστάμενης σχεδίασης και του εταιρικού ονόματος. Κάθε θεματικό στοιχείο βασίζεται στα υφιστάμενα στιλ που χρησιμοποιούνται στα πολυμέσα του FSFE.

Νέα χαρακτηριστικά

Donate page screenshot

Νέα σελίδα για τις Δωρεές

People page screenshot

Νέα σελίδα για την Ομάδα-Πυρήνα

Θα έχουμε σύντομα

Σύντομα θα έχουμε πρόσθετα χαρακτηριστικά:

Country page screenshot

Παράδειγμα νέας σελίδας Εθνικού ενδιαφέροντος

Βάλτε τη σφραγίδα σας με την Ομάδα Ιστού

Η Ομάδα Ιστού του FSFE χρειάζεαι βοήθεια! Χρειαζόμαστε νέες ιδέες και προτάσεις καθώς επίσης και προγραμματιστές, σχεδιαστές και μεταφραστές για να βελτιώσουμε τον fsfe.org ακόμη περισσότερο.