Freedom Task Force

[ Services ] [ Network ] [ Documentation ] [ Community ] [ About ] [ Contact ]

Proveïm un servei de suport de llicències a individus, projectes i negocis relacionats amb el Programari Lliure. Treballem conjuntament amb gpl-violations.org per consolidar l'aspecte legal del Programari Lliure.

Contacti amb nosaltes.

Els nostres serveis

Els nostres mètodes

L'FTF opera amb una xarxa d'advocats i tècnics voluntaris amb un coordinador a temps complet. Sota demanda, formarà equips ad-hoc d'experts tècnics i advocats per a tractar temes específics. L'FTF creu en el compromís positiu i en el diàleg constructiu. Cerca resoldre els assumptes amigablement i en vistes al benefici a llarg termini del Programari lliure.

Els nostres objectius

Contacte

Per a contactar la Freedom Task Force, useu el nostre formulari de contacte, envieu un correu electrònic a ftf@fsfeurope.org, o contacteu

Free Software Foundation Europe Freedom Task Force Linienstrasse 141 10115 Berlin Alemanya Alemanya: +49 700 373 38 76 73 ext 43

Col·aboreu

Voleu col·laborar? Participeu a la nostra llista de discusió. També podeu col·laborar creant documentació per a educar sobre les llicències de Programari Lliure I també donant a conèixer l'FTF.

$Date: 2015-08-27 11:51:57 +0200 (Thu, 27 Aug 2015) $ $Author: asawritz $ Rafael Carreras