Over ons

Onze geassocieerde organisaties

Free Software Foundation Europe stelt mensen in staat om technologie te controleren. Dat is een doel dat geen enkele organisatie alleen kan bereiken. Er zijn veel groepen die succesvol aan dit doel werken. Sommige helpen individuen en organisaties te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking. Andere verbeteren de rechten van gebruikers door barrières naar het overstappen naar Vrije Software af te schaffen. Of zij richten de aandacht op het aanmoedigen van mensen om Vrije Software te gebruiken en te ontwikkelen.

Wij geloven dat het belangrijk is om de krachten te bundelen en samen te werken om gemeenschappelijke doelen te bereiken, waar uw groep haar aandacht zich ook op richt of wat haar juridische status ook is. Met onze geassocieerde organisaties willen we laten zien dat we een sterke beweging zijn. We wisselen ideeën uit, coördineren inspanningen, motiveren elkaar en vinden mogelijkheden om bij specifieke projecten samen te werken.

Als uw groep heeft besloten om een geassocieerde organisatie te worden neem dan alstublieft contact met ons op.

Als u een bedrijf bent en u wilt laten zien dat u ons ondersteunt dan bevelen wij u aan om een donor van de FSFE te worden of van onze geassocieerde organisaties hieronder. $Date: 2016-06-16 16:32:52 +0200 (Thu, 16 Jun 2016) $ $Author: mk $ André Ockers