Çlironi Androidin Tuaj

Çlironi Androidin Tuaj! - Punime Grafike

Robot Android i Çliruar

Kemi krijuar disa grafika për fushatë që mund t’i përdorni si mbështjetje të fushatës suaj Çlironi Android-in tuaj. Ju lutemi, përkthejini në gjuhën tuaj dhe na i dërgoni. FSFE-ja mund të t’ju ndihmojë që të shtypni versionet e përkthyera të këtyre punimeve. Kemi gjithashti versione në Anglisht dhe Gjermanisht. Nëse doni t’i shpërndani në zonën tuaj, na e bëni të ditur dhe jua postojmë ne.

Fletëpalosje

DIN A7 Flyer

English (burim) | Deutsch (burim) | Ελληνικά (burim) | Français (burim) | Español (burim) | Italiano (burim)

Teksti i fletëpalosjes për përkthim

Afishe

Afishe DIN A1

Anglisht | Gjermanisht | Greqisht | Frëngjisht | Spanjisht |

Teksti i afishes për përkthim

Ngjitësa

Ky ngjitës është menduar për ta përdorur në telefona të çliruar

Ngjitës 3cm

Krejt gjuhët

$Date$ $Author$ http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ Pjesë të kësaj faqeje janë modifikime të bazuara në punë të krijuar dhe ndarë me të tjerët nga Google, dhe që përdoren në përputhje me kushtet e përshkruara në lejen Creative Commons 3.0 Attribution License. Android-i është një shenjë tregtare e Google Inc.