Artikuj Tregtarë

Available merchandise:

Shpaloseni dashurinë tuaj për Software-in e Lirë duke përdorur dhe veshur artikujt më poshtë që përdorin markën tonë. Veshja e diçkaje që shpalos Software-in e Lirë është një rrugë e bukur për rritjen e ndërgjegjësimit brenda bashkësisë suaj vendore, dhe çdo shitje ndihmon financimin e projekteve kritike të FSFE-së.

Bluza

Bluza për Femra

Bluza me Kapuç

Artikuj të Tjerë

Materiale promocionale

Hidhini një sy faqes sonë të materialeve informative të shtypshme që të porositni fletëpalosje, ngjitësa dhe gjëra të tjera.

Dërgimi
Emër:

Adresë: