Pers

Free Software Foundation Europe is een organisatie zonder winstoogmerk die gebruikers in staat wil stellen om technologie te controleren. Software is sterk verweven met alle aspecten van onze levens. Het is belangrijk dat deze technologie ons tot iets in staat stelt in plaats van ons te beperken. Vrije Software geeft iedereen het recht om software te gebruiken, te begrijpen, aan te passen en te delen. Deze rechten helpen het ondersteunen van andere fundamentele vrijheden zoals de vrijheid van meningsuiting, pers en privacy.

Free Software Foundation Europe helpt individuen en organisaties te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking. Het vergroot de rechten van de gebruikers door het afbreken van barrieres naar het overgaan op Vrije Software, moedigt mensen aan om Vrije Software te gebruiken en te ontwikkelen, en biedt hulpbronnen om iedereen in staat te stellen om Vrije Software verder te promoten in Europa.

Ontvang onze persberichten

Door u te abonneren op onze nieuwsfeeds of e-maillijsten kan u up-to-date blijven met het laatste nieuws uit de Vrije Software-wereld.

Voor directe updates en het laatste nieuws kan u ons ook volgen op Identi.ca of op Twitter.

Laatste nieuws

Inlichtingen

Neem voor inlichtingen alstublieft contact op met press@fsfeurope.org, of per post naar:

Free Software Foundation Europe e.V.
Schönhauser Allee 6/7
10119 Berlin
Duitsland

Telefoon: +49-30-27595290

Kijkt u voor algemene inlichtingen alstublieft op contactinformatie.

Bronnen

10-01-23 17:58:15 +0100 (Sam, 23. Jan 2010) $ $Author: ao $ André Ockers en Nico Rikken