FSFE Juridisch

Over FSFE's juridische werk

De FSFE is toegewijd aan het helpen van personen, projecten en bedrijven om juridische informatie, ondersteuning en support te bieden aangaande Vrije Software. We doen dit door GPL-compatibiliteit , gevestigde methoden , aanschaf advies en bestuur middelen in-house aan te bieden, in samenwerking met onze partnerorganisaties en door ons omvangrijk netwerk aan contacten. Onze missie is het spreiden van kennis, problemen oplossen en de groei van Vrije Software op de lange termijn aan te moedigen.

GPL compatibiliteit ondersteunen

De FSFE bied support aan gebruikers, verkopers, en overheidsinstellingen aangaande commercieel en niet-commercieel gebruik van Vrije Software. We helpen ook personen die een licentie-breuk willen melden over problemen met markt-compatibiliteit in samenwerking met gpl-violations.org.

Gevestigde Methoden

FSFE ondersteunt gevestigde methoden voor projecten, bedrijven en overheidsinstellingen die Vrije Software gebruiken door het aanmoedigen van het delen van informatie, het faciliteren van evenementen en vragen direct te beantwoorden.

Aanschaf advies

De FSFE bied individuele consulten voor overheidsinstellingen over de aanschaf en publieksvriendelijke aanpakken voor eerlijke concurrentie, keuze en toegang voor Vrije Software.

Bestuur

De FSFE geeft individuele consulten voor projecten en bedrijven over management processen, ontwikkelingsbeleid en organisatorische structuren die Vrije Software in de hand werken.

Netwerkende Experts

FSFE faciliteert 's werelds grootste neutrale, private netwerk van juridische experts op het gebied van Vrije Software licenties. Dit netwerk houd discussies en ontwikkelt kennis rondom licenties en legale zaken, daardoor bied het een uniek forum voor het werken naar doorontwikkelde kennis.

Kennis Delen

FSFE beheert een collectie van documentatie over Juridische en Licentie vraagstukken omtrent Vrije Software. Het produceert ook handboeken en gidsen.

Infrastructuur Ontwikkeling

FSFE helpt ook educatief mee en bied auteursrecht fiduciaire programma services voor Vrije Software projecten.

Neem vandaag nog contact op met FSFE Juridisch

U kunt contact opnemen met de FSFE aangaande juridische zaken door een e-mail te sturen naar licence-questions@lists.fsfe.org.
Engels geniet onze voorkeur, maar we kunnen berichten in andere talen ook accepteren en waar nodig vertalen.

Free Software Foundation Europe
Schönhauser Allee 6/7, 10119 Berlijn, Duitsland
Telefoonnummer: +49-30-27595290
http://fsfe.org/legal/