empowering users
to control technology

Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

Legal activities

The Legal Team of the FSFE

The Legal Team of the FSFE is a group of volunteers with legal expertise that helps the FSFE with its legal activities.

The most crucial role of FSFE’s Legal Team is to provide advice and opinions over legal policy aspects and to manage our Fiduciary Licence Agreement. Most of the Legal Team members are also part of our licence questions list and of the Legal Network contributing to spreading knowledge on the legal aspects of Free Software through those channels.

Furthermore, the FSFE’s Legal Team is charged with managing the Legal Network, specifically:

Contacts

You can reach the FSFE’s Legal Team at legal@lists.fsfe.org. Please contact the FSFE’s Legal Team only if you have a question regarding the Legal Network or a legal question that involves the FSFE directly.

If you want to become an active volunteer on our Legal Team you can contact the Legal Team Coordinator.