Bidra

Lærlingeplass hos FSFE

Free Software Foundation Europe (FSFE) ser etter lærlinger for vårt team. Lærlingtiden tar plass mellom fire og tolv måneder og vi tar i mot søknader hele tiden uten fastsatt tidsfrist. FSFE opererer i et livlig miljø med flere frivillige fra mange forskjellige land og har flere heltidsansatte.

Før vi begynner med detaljene, her er et par ord fra tidligere FSFE lærlinger:

FSFE er involvert i den viktigste prosessen om hvordan dagens informasjonssamfunn skal bli formet, om så på nasjonalt, europeisk eller på globalt nivå. Det er spennende å være en del av disse aktivitetene. (Alexander Finkenberger)

og

FSFE er et stimulerende miljø å jobbe i. Det er få organisasjoner hvor du kan lære fra så mange perspektiver i internasjonal og interdisiplinær kontekst. Hvis du leser min blogg så kan du se for deg de forskjellige tingene jeg har jobbet med. (Hugo Roy)

Arbeidsbeskrivelse

Lærlingene kommer til å jobbe i kontorene til FSFE og være de eneste som er dedikert til kontorarbeid, som blant annet vil innebære ansvaret med å være assistenter for FSFE sin president. Dette involverer - blant mye annet - implementering av PR-aktiviteter og kommunikasjon med kontakter fra miljøet, NGOs, industri og offentlig administrasjon så vel som generelle kontorrelaterte oppgaver. Lærlingen vil koordinere frivillige og medlemmer av FSFE-teamet gjennom arbeid i forskjellige prosjekter. Hun eller han vil også organisere presidentens reiseplaner og til tider følge etter presidenten på sine reiser.

Kvalifikasjoner

The Free Software Foundation Europe tilbyr deg

Hvem kan søke?

Alle som passer de overnevnte kriteriene. Det spiller ingen rolle hvis du studerer IT, juss, økonomi eller samfunn; vi liker mangfold for å få nye idèer.

Dette er en fulltidsjobb. Du har blitt advart. FSFE vil holde alle søknader på bok og invitere potensielle kandidater til intervjuer så snart som en åpning nærmer seg. Vennligst send din søknad (på engelsk) med et brev om dine motivasjoner, en CV og referanser, også spørsmål hvis du har noen, til office@fsfeurope.org.1

Vi ser frem til å motta din søknad.

Med vennlig hilsen,
Free Software Foundation Europe, Kontoret

Fotnotater

  1. Vennligst ikke send noen dokumenter i Microsoft Word format.