Doneer

De Free Software Foundation Europe is een niet-gouvernementele organisatie zonder winstoogmerk. Ons werk wordt mogelijk gemaakt door een gemeenschap van vrijwilligers, supporters en donoren. Uw donaties zijn cruciaal voor onze kracht en autonomie. Zij stellen ons in staat om te blijven werken voor Vrije Software waar dat nodig is en om een onafhankelijke stem te zijn.

Manieren om te doneren

Deelnemen aan de organisatie

De aanbevolen manier om te doneren is om aan onze organisatie deel te nemen. U kan beslissen of u maandelijks 10 Euro of meer, danwel jaarlijks 60 Euro of meer wilt betalen.

Deelnemen aan de FSFE

Eenmalig doneren

Als u gewoon een enkele betaling van een bedrag naar keuze over wilt maken dan is dit de juiste keuze voor u.

Eenmalig doneren

Andere opties

Als geen van deze opties aan uw behoeften voldoet, neem dan alstublieft contact op en we zullen met u in discussie gaan over de mogelijkheden. U kunt op onze lijst met donoren zien wie ons verder steunen en u kunt daar ook lezen over onze verschillende niveau's van doneren.

Wat hierna gebeurt

Als u meer dan 480 euro per jaar doneert dan zouden we graag uw naam willen toevoegen aan onze lijst met donoren. U kan ook anoniem blijven.

Daarbij kan u onze sponsorbuttons toevoegen aan uw webpagina om te laten zien dat u ons steunt.

Belastingaftrekbaarheid

In sommige landen kunnen donaties worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Dat is op dit moment het geval in Duitsland, Nederland en Zwitserland. Gewoonlijk sturen wij u in het begin van het jaar een donatiebewijs over de donaties die we in het vorige jaar ontvingen.