Vi taler om fri software

Hvordan man støtter og deltager

Støtte

Der er mange måder at støtte kampagnen "Vi taler om fri software", først og fremmest kan du begynde med at tale om fri software.

En anden måde at støtte kampagnen på, er at linke til den fra din hjemmeside, og dermed medvirke til at folk bliver opmærksomme på kampagnen og dens mål.

Hvis du har et kunstnerisk talent, kan du også med et banner, knap eller lignende, som folk kan placeres på deres websider.

Deltagelse

Kampagnen er åben. Alle virksomheder kan deltage og vi er glade for alle, der ønsker at deltage. Selvfølgelig betyder deltagelse samt det faktum at din bliver anført (ud over blot at støtte) som deltager i kampagnen, at den bør benytte udtrykket "Free Software", eller pÃ¥ dansk "fri software", pÃ¥ sine websider og i tryksager.

Hvis du beslutter dig for at deltage og oplyser en URL til os, så kan vi oprette et link fra dit virksomhedsnavn. Men da FSFE ikke linker til websteder, der reklamerer for proprietær software, skal du tilkendegive over for os, at den pågældende URL aldrig nogensinde vil føre folk til proprietær software.

Kontakt

Hvis du ønsker at deltage eller stille grafik til rådighed, så send en engelsksproget mail til web@fsfeurope.org. For generelle spørgsmål om kampagnen, kontakt team@fsfeurope.org på engelsk.

$Date$ $Author$