United Kingdom

News RSS Lajme

Intervistë me anëtarin shok të FSFE-së, Neil McGovern

04 August 2015

Pas ca ndërprerjeje, FSFE-ja do të rifillojë të intervistojë anëtarë shok të saj. Nëpërmjet kësaj duam t’ju tregojmë se cilët jemi, nga vijmë dhe për çfarë përpiqemi. Këtë muaj, dhe si e para nga serinë tonë të re të intervistave, intervistuam Neil McGovern, anëtar shok nga Mbretëria e Bashkuar. Nili ka punuar me grupin Open Rights Group dhe tani së fundi u zgjodh Udhëheqës i Projektit Debian (UPD). Lexoni rreth rolit të tij si UPD, angazhimin e tij në Software-in e Lirë, si dhe në nivele politike.

Fellowship Interview with Anna Morris

23 December 2012

Anna Morris is co-founder or FLOSSIE conference for women in Free Software, Manchester Fellowship Group Deputy Coordinator, and Co-Director of Ethical Pets Ltd. She is currently writing a book on video editing with Free Software, and volunteering with Document Freedom Day 2013 in her spare time.

UK takes major step towards competition, innovation in software market

01 November 2012

The UK government has released a new Open Standards policy. FSFE welcomes this document as a major step towards more competition and innovation in the UK software market

Mikroblog

Kontakte

Fellowship mailing-list: fellowship-uk@lists.fsfe.org.

British Team