E ♥ Software-in e Lirë

Tradicionalisht Dita e Shën Valentinit është dita e shpalosjes dhe kremtimit të dashurisë. Ndaj pse të mos e përdorim këtë shans për të shpalosur dashurinë tonë për Software-in e Lirë këtë vit?

Dita #ilovefs 2012

Si çdo vit, Dita e Shën Valentinit do të kremtohet më 14 Shkurt, që bie e Martë këtë vit. Ashtu si edhe vitin e shkuar, FSFE-ja ka planifikuar një fushatë online për kremtimin e kësaj dite si një Ditë "E dua Software-in e Lirë". Veç kësaj, këtë vit do të ketë një veprimtari "E Dua Software-in e Lirë" në Unperfekthaus në Esen.

Fushata: Përhapni dashurinë tuaj për Software-in e Lirë

Fushata jonë online synon rritjen e ndërgjegjësimit rreth Software-it të Lirë dhe njerëzve të pasionuar dhe të palodhur pas tij. Tregojuni atyre se e vlerësoni punën e tyre – kjo mund të bëjë shumë punë! Të tjerët e kanë bërë këtë tashmë, ndaj, që të frymëzoheni, mund të lexoni pse ata e dashurojnë Software-in e Lirë.

Sigurisht që ka plot rrugë për të deklaruar dikush dashurinë e tij... Ja vetëm pak ide se si ta bëni publike dashurinë tuaj për Software-in e Lirë.

Shpaloseni dashurinë tuaj - Individualisht

Lajme të ngjashme

#ilovefs Report 2014

21 February 2014:

On February 14th, people all around the world expressed their gratitude and appreciation not only to their partner but also to Free Software and its contributors. With our yearly #ilovefs we asked you to thank your favourite developers and projects and were overwhelmed by the resonance in blogs, social networks, and mailing lists.

Show your love for Free Software

11 February 2014:

On 14th February, the Free Software Foundation Europe asks all Free Software users to think about the dedicated hard-working people in the Free Software community and to show them their appreciation like last year.

Fushata #ILOVEFS 2013

21 February 2013:

Çdo vit, më 14 Shkurt njerëzit kremtojnë ditën dashurinë, marrëdhëniet intime me të tjerët... dhe për të tretin vit radhazi, mrekullitë e Software-it të Lirë. Anembanë botës njerëzit shprehin dashurinë e tyre gjatë ditës "E dua software-in e lirë" . Do të donim t’ju falënderonim për pjesëmarrjen, dhe të ndanim me ju disa thënie të bukura, postime blogjesh dhe mikroblogjesh të shkruara nga frymëzimi prej përkushtimit tonë ndaj Software-it të Lirë. Kur programuesit të lexojnë deklarimet tuaja, pa mëdyshje do të gjejnë energji shtesë për të vazhduar veprën e tyre.

FSFE-ja ju fton të shpalosni dashurinë tuaj për Software-in e Lirë!

12 February 2013:

Për 14 Shkurtin, Free Software Foundation Europe u kërkon krejt përdoruesve të Software-it të Lirë të shpalosin vlerësimin e tyre për Software-in e Lirë. FSFE-ja sugjeron që ta shfrytëzoni këtë ditë si një mundësi për t’i thënë "faleminderit" njërit prej personave të palodhur të bashkësisë së Software-it të Lirë.

Thank you for celebrating #ilovefs the whole day without borders

23 February 2012:

On February 14th, people around the globe were celebrating the "I love Free Software" day. To all of you, thank you very much for participating in our #ilovefs-campaign and for showing your support for Free Software on this day. We were really excited about your creativity and participiation. All these love declarations went out to the developers, users and wizards behind Free Software and their communities. While some of you dedicated their love to specific programs that you enjoy most. We are pretty sure that their developers and users have read your love declarations and that your love will motivate them to carry on their good work. Here are just a few examples and highlights of your love declarations.