Doneer

De Free Software Foundation Europe is een niet-gouvernementele organisatie zonder winstoogmerk. Ons werk wordt mogelijk gemaakt door een gemeenschap van vrijwilligers, Fellows en donoren. Uw donaties zijn cruciaal voor onze kracht en autonomie. Zij stellen ons in staat om te blijven werken voor Vrije Software waar dat nodig is en om een onafhankelijke stem te zijn.

Manieren om te doneren

Deelnemen aan de organisatie

De aanbevolen manier om te doneren is om met ons mee te doen. U kan beslissen of u maandelijks of jaarlijks wilt betalen of eenmalig wilt doneren. Bent u een individu en wilt u ons financieel steunen, gebruik dan alstublieft deze optie.

Neem deel aan de FSFE

Andere opties

Bent u een organisatie of bedrijf, of wilt u niet deelnemen aan de organisatie maar ons wel financieel steunen, neem dan alstublieft contact met ons op en we zullen met u de mogelijkheden bespreken. U vindt op onze lijst met donoren wie ons verder steunen en u kan daar ook lezen over onze verschillende donatieniveau's.

Wat er hierna gebeurt

Als u meer dan 480 euro per jaar doneert dan zouden we graag uw naam willen toevoegen aan onze lijst met donoren. U kan ook anoniem blijven.

Daarbij kan u onze sponsorbuttons toevoegen aan uw webpagina om te laten zien dat u ons steunt.

Belastingaftrek

In sommige landen kunnen donaties worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Dat is op dit moment het geval in Duitsland, Nederland en Zwitserland. Gewoonlijk sturen wij u in het begin van het jaar een donatiebewijs over de donaties die we in het vorige jaar ontvingen.