SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Nyheter

Vis din kjærlighet for fri programvare på Valentinesdagen!

Published:

I år på Valentinesdagen kaller FSFE ut til alle brukere av fri programvare til å vise sin kjærlighet for fri programvare. Bak hvert initiativ og organisasjon av fri programvare er det ekte og hardt arbeidende folk.

Fri programvare er overalt. Dens tilstedeværelse på datamaskiner, servere, rutere, mobiltelefoner, TV-pakker og i annen elektronikk betyr at de fleste av oss bruker fri programvare hver eneste dag.

Dette er hvorfor FSFE inviterer alle til å vise sin verdsettelse for alle som jobber med å produsere, distribuere og promotere fri programvare på Valentinesdagen.

"Hvorfor ikke bruke muligheten i år til å vise at du bryr deg om de folkene som viser deg all sin kjærlighet året rundt?", foreslår Karsten Gerloff, FSFE sin president. "Fri programvare handler om å lage teknologi som passer folks behov. Det er folk som er i sentrum av det hele, ikke datamaskiner."

kampanjesidene, foreslår FSFE hva brukeren kan gjøre for å vise at de setter pris på fri programvare. Enkelt send en utvikler e-post for å si "Tusen takk", kjøpe dem en bok eller rett og slett gi dem en klem - med tillatelse, naturligvis. Doner til et prosjekt av fri programvare er også blant alternativene.

Alle er invitert til å sende inn bilder på nett av dem som viser sin kjærlighet for fri programvare. På Identi.ca og Twitter bruker FSFE hashtaggen #ilovefs til å samle opp bildene til å lage en collage.

Du kan se hva brukere har sendt inn så langt: http://identi.ca/tag/ilovefs.