Team

Erik Albers

Gemeenschap / Een helpende hand / Campagnes

Erik is de gemeenschapsopbouwer van FSFE. Hij biedt nieuw publiek een helpende hand en steunt de vrienden en duurzame leden van FSFE individueel of binnen verschillende groepen in Europa om betrokken te raken en te blijven voor Vrije Software.

Erik leidt Document Vrijheidsdag, de wereldwijde campagne van FSFE over Open Standaarden en Vraag het uw kandidaten, de campagne van FSFE tijdens democratische verkiezingen. Hij is hoofd van de sectie met FSFE's 'helpende hand'- en PR-materiaal

Erik is een humanist en hij komt op voor de vrijheid van de gebruiker en is betrokken bij het promoten van het gebruik en de ontwikkeling van Open Educatieve Hulpbronnen (Open Educational Resources of 'OER').

Vraag Erik om te spreken over: digitale duurzaamheid / vrijheid op mobiele apparaten (technisch) / Vrije Software en economie.

I love Free Software, met name:

Audacity (vrije audiobewerker), Clementine (muziekspeler), Clementine Remote (Clementine remote control app), F-Droid (Vrije Software app repository voor Android), Filezilla (FTP-cliënt), Firefox (browser), Gnome (GNU/Linux desktop-omgeving), Gimp (afbeeldingsmanipulatie), GnuPG (e-mailversleuteling), Hugin (panoramafoto-maker), Inkscape (vectorafbeeldingen-bewerker), OpenShot (video-bewerker), Libre Office (vrij kantoorpakket), Open Streetmap (vrije kaarten en navigatie), Osmand (Open Streetmap navigatie app), Owncloud (je eigen cloud), RawTherapee (raw-afbeeldingen manipulatie), Scribus (publicatie-gereedschap), Thunderbird (e-mail cliënt), Tilda (dropdown-terminal), VLC (video-cliënt), Wordpress (CMS), Zotero (citaat- en literatuurmanagement)

Contact / Nieuws

[ Duits / Engels / Spaans ]

Erik is beschikbaar voor:

  • Advies en een helpende hand voor alle gemeenschappelijke activiteiten van FSFE
  • Zakelijke projecten, PR, campagnes
  • Presentaties