Pers

De FSFE gelooft dat de toegang tot software bepaalt wie kan deelnemen aan de digitale samenleving. De vrijheden om software te kunnen gebruiken, bestuderen, delen en verbeteren zijn noodzakelijk als we iedereen gelijke kansen willen bieden in het informatietijdperk.

De Free Software Foundation Europe (FSFE) is een niet-gouvernementele organisatie zonder winstoogmerk. Wij zijn actief in verschillende Europese landen en betrokken bij verschillende internationale activiteiten. De toegang tot software is bepalend voor deelname aan de digitale samenleving: Om iedereen gelijke kansen te geven in het informatietijdperk en vrije concurrentie mogelijk te maken zet de Free Software Foundation Europe zich in voor de promotie en het gebruik van Vrije Software, gedefinieerd door de vrijheden om de software te kunnen gebruiken, bestuderen, aanpassen en verdelen. Sinds 2001 vragen wij aandacht voor deze uitdaging, proberen wij Vrije Software een plaats te geven in de politiek en de wetgeving, en geven wij mensen vrijheid door bij te dragen aan de ontwikkeling van Vrije Software. Dit zijn onze kerntaken.

Ontvang onze persberichten

U kunt zich inschrijven op onze nieuwsfeeds en mailinglijsten om geïnformeerd te blijven over het laatste nieuws in de Vrije Softwarewereld.

Voor directe updates en nieuws kunt u ons ook volgen op Identi.ca of op Twitter.

Vragen

Stel uw directe vragen alstublieft aan press@fsfeurope.org, of per post aan:

Free Software Foundation Europe e.V.
Schönhauser Allee 6/7
10119 Berlin
Duitsland

Telefoon: +49-30-27595290

Kijk voor algemene vragen alstublieft op onze pagina met contactinformatie.

Bronnen