Pers

Stars

De FSFE gelooft dat de toegang tot software bepaalt wie kan deelnemen aan de digitale samenleving. De vrijheden om software te kunnen gebruiken, bestuderen, delen en verbeteren zijn noodzakelijk als we iedereen gelijke kansen willen bieden in het informatietijdperk.

De Free Software Foundation Europe(FSFE) is een niet-gouvernementele organisatie zonder winstoogmerk. Wij zijn actief in verschillende Europese landen en betrokken bij verschillende internationale activiteiten. De toegang tot software bepaalt je betrokkenheid in de digitale samenleving: Om iedereen gelijke kansen te geven in het informatietijdperk en vrije concurrentie mogelijk te houden zet de Free Software Foundation zich in voor de promotie en de aanwending van Vrije Software, gedefinieerd volgens de vrijheden om de software te kunnen gebruiken, bestuderen, aanpassen en verdelen. Sinds 2001 vragen wij aandacht voor deze problematiek, proberen wij Vrije Software een plaats te geven in de politiek en de wetgeving, en geven wij mensen de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van Vrije Software. Dit zijn onze kerntaken.

Ontvang onze persberichten

U kan zich inschrijven op onze nieuwsfeeds en mailinglists om geïnformeerd te blijven over het laatste nieuws in de Vrije Softwarewereld.

Voor snelle updates en nieuws heet van de naald kan u ons ook volgen op Identi.ca en Twitter.

Vragen

U kan vragen stellen via press@fsfeurope.org of ons schrijven:

Free Software Foundation Europe e.V.
Schönhauser Allee 6/7
10119 Berlijn
Duitsland

Telefoon: +49-30-27595290

U vindt meer algemene gegevens op onze pagina met contactinformatie

Bronmateriaal