Pers

Free Software Foundation Europe is een organisatie zonder winstoogmerk die gebruikers in staat wil stellen om technologie te controleren. Software is sterk verweven met alle aspecten van onze levens. Het is belangrijk dat deze technologie ons tot iets in staat stelt in plaats van ons te beperken. Vrije Software geeft iedereen het recht om software te gebruiken, te begrijpen, aan te passen en te delen. Deze rechten helpen het ondersteunen van andere fundamentele vrijheden zoals de vrijheid van meningsuiting, pers en privacy.

Free Software Foundation Europe helpt individuen en organisaties te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking. Ze vergroot de rechten van de gebruikers door het afbreken van barrières naar het overgaan op Vrije Software, ze moedigt mensen aan om Vrije Software te gebruiken en te ontwikkelen en ze biedt hulpbronnen om iedereen in staat te stellen om Vrije Software verder te promoten in Europa.

Ontvang onze persberichten

Door u te abonneren op onze nieuwsfeeds of e-maillijsten kunt u up-to-date blijven met het laatste nieuws uit de Vrije Software-wereld.

Voor directe updates en het laatste nieuws kunt u ons ook volgen op Identi.ca of op Twitter.

Inlichtingen

Neem voor inlichtingen alstublieft contact op met press@fsfeurope.org, of per post naar:

Free Software Foundation Europe e.V.
Schönhauser Allee 6/7
10119 Berlijn
Duitsland

Telefoon: +49-30-27595290

Kijk voor algemene inlichtingen alstublieft op onze pagina met contact-information.

Over FSFE

Onze tijdlijn biedt u een overzicht van de belangrijkste prestaties op verschillende gebieden in de afgelopen jaren.

Bronnen