Νέα

Ο Thomas Jensch αναλαμβάνει το συντονισμό της edu-team, της εκπαιδευτικής ομάδας του FSFE

στις:

Ο Thomas Jensch, βοηθός για το FSFE στο γραφείο της Ζυρίχης, ανέλαβε το ρόλο του συντονιστή για την εκπαιδευτική ομάδα του FSFE. Κατά τη διάρκεια της μαθητείας του, ένα από τα καθήκοντα του Thomas είναι η αναδιοργάνωση και αναγέννηση των δραστηριοτήτων του FSFE που σχετίζονται με το Ελεύθερο Λογισμικό στην εκπαίδευση. Ήδη συμφώνησε να συνεχίσει το συντονισμό της ομάδας μετά τη λήξη της μαθητείας του το Νοέμβριο.

Ένας από τους πρώτους αντικειμενικούς σκοπούς της ομάδας θα είναι η ενημέρωση και η αναδιαμόρφωση στις σελίδες του εκπαιδευτικού προγράμματος και στη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών και συνδέσμων σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό στην εκπαίδευση.

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με την πρόοδο και τα νεώτερα από την εκπαιδευτική ομάδα, μπορείτε να εγγραφείτε στον κατάλογο παραπληπτών αλληλογραφίας edu-eu@gnu.org· για να έρθετε σε επαφή με τον πυρήνα της ομάδας μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο edu-team@lists.fsfe.org

Ο Karsten Gerloff, πρόεδρος του FSFE, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη για το ρόλο του FSFE και το όραμα σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό στην εκπαίδευση. Η συνέντευξη είναι διαθέσιμη εδώ (στα Γερμανικά).