Τύπος

Το FSFE πιστεύει ότι η πρόσβαση και ο έλεγχος στο λογισμικό καθορίζουν τη συμμετοχή στην ψηφιακή κοινωνία. Οι ελευθερίες για χρήση, μελέτη, μοίρασμα και βελτίωση του λογισμικού είναι απαραίτητες για την ισότιμη συμμετοχή στην εποχή της πληροφορίας.

Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού (FSFE) είναι μια μη-κερδοσκοπική μη-κυβερνητική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και ασχολείται με πολλές διεθνείς δραστηριότητες. Η πρόσβαση στο λογισμικό καθορίζει τη συμμετοχή σε μια ψηφιακή κοινωνία. Για να εξασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή στην εποχή της πληροφορίας, καθώς επίσης και τον ελεύθερο ανταγωνισμό, το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού (FSFE) επιδιώκει και είναι αφοσιωμένο στην προώθηση του Ελεύθερου Λογισμικού, το οποίο ορίζεται από τις ελευθερίες να χρησιμοποιείται, να μελετάται, να τροποποιείται και να αντιγράφεται. Από την ίδρυσή του το 2001, η ευαισθητοποίηση για τα θέματα αυτά, η πολιτική και νομική προστασία του Ελεύθερου Λογισμικού και η απόδοση Ελευθερίας στους ανθρώπους με την υποστήριξη της ανάπτυξης του Ελεύθερου Λογισμικού είναι κεντρικά ζητήματα για το FSFE.

Δείτε τα Δελτία Τύπου

Με την εγγραφή σας στην ενημερωτική ροή ή στους καταλόγους παραληπτών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα από τον κόσμο του Ελεύθερου Λογισμικού.

Για άμεση ενημέρωση και σημαντικές ειδήσεις μπορείτε επίσης να μας ακολουθείτε στην Identi.ca ή στο Twitter.

Ερωτήσεις

Παρακαλούμε απευθύνετε τις ερωτήσεις σας στο press@fsfeurope.org, ή στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Free Software Foundation Europe e.V.
Schönhauser Allee 6/7
10119 Berlin
Germany

Τηλέφωνο: +49-30-27595290

Για γενικές ερωτήσεις, παρακαλούμε δείτε τις πληροφορίες επικοινωνίας.

Πηγές