We need your long-term help now: please become an FSFE supporter today, so that we can continue to stand up for your and the next generations’ freedom.

This project has been successfully finished. These pages are kept here for archiving purposes.

Aquest projecte es va finalitzar amb èxit. Es mantenen aquestes planes com a històric.

AGNULA

Llibertat en Multimèdia

Multimèdia en general i àudio en particular eren àrees dominades gairebé exclusivament per programari privatiu. Amb el projecte "A GNU/Linux Audio distribution" (AGNULA), un grup d'universitats europees, empreses i organitzacions -entre elles la Free Software Foundation Europa (FSFE)- es van proposar de canviar la situació al 2001.

La versió 1.0 d'AGNULA va sortir a primers de 2004.

Usant AGNULA

Si sou un usari

Tothom hi és benvingut, fins i tot se us convida a usar i participar a AGNULA. El millor punt de partida és la pàgina web del projecte AGNULA i la seva comunitat.

Si sou un venedor

Tothom pot proveir distribucions, productes o serveis basats en AGNULA o sota la seva designació, mentre que compliu les regles de la llicència de marca d'AGNULA.

Rerefons

Aquesta secció conté alguna de la informació històrica i de rerefons sobre AGNULA.

Tecnologies de la Societat de la Informació

IST, International Technology Societies

AGNULA ha aconseguit ser acceptada com el projecte de la Comissió Europea IST-2001-34879 i en va rebre fons des del primer d'abril de 2002 fins el 31 de març de 2004. El projecte el va coordinar en Nicola Bernardini del Centro Tempo Reale, Florència, Itàlia.

El projecte es va finalitzar per completa satisfacció de la Comissió Europea i podeu llegir l'article final sobre AGNULA a la pàgina de resultats IST de la Comissió Europea.

Contribucions de l'FSFE

Un rol seminal de l'FSFE dins dels projecte AGNULA de la UE era el de cuidar-se dels aspectes legals, decidir sobre les polítiques acceptables de llicències i tenir cura del manteniment legal. Altres tasques eren les d'assegurar que s'escolten els interessos de la comunitat del Programari Lliure, ajudar que la informació es doni de la millor manera possible i treballar en la difusió dels resultats finals.

Més Informació

Per a més informació i per a unir-vos a la comunitat AGNULA, si us plau visiteu la pàgina principal del projecte AGNULA.