Η μετάφραση μπορεί να είναι ξεπερασμένη με πρωτότυπο κείμενο. Βοήθησέ μας να μεταφράσουμε αυτή και άλλες σελίδες στο fsfe.org, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να διαβάσουν το μήνυμα μας στην μητρική τους γλώσσα.

Νέα

Εσείς προτείνετε, εμείς στέλνουμε χειροπέδες: Ποιος χρειάζεται εκπαίδευση στα πρότυπα;

στις:

Γνωρίζετε κάποιο πολιτικό πρόσωπο που θα πρέπει οπωσδήποτε να μάθει περισσότερα για τα Ανοιχτά Πρότυπα; Έχετε επιχειρήσει να αναλύσετε τη σημασία των Ανοιχτών Προτύπων στο αφεντικό σας, σε φίλους, στην τοπική αυτοδιοίκηση ή στις τοπικές υπηρεσίες χωρίς αποτέλεσμα; Θα βοηθούσε η υποστήριξη από τον έξω κόσμο; Σίγουρα! Ενημερώστε την ομάδα μας για την Ημέρα Ελευθερίας Εγγράφων (Document Freedom Day - DFD) για την περίπτωσή σας και θα στείλουμε ένα αξιόλογο δώρο στην επαφή που θα ορίσετε για να τους βοηθήσουμε να μάθουν περισσότερα για την ισχύ των Ανοιχτών Προτύπων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μέχρι 30 Μαρτίου το όνομα και την ταχυδρομική διεύθυνση του προσώπου με το οποίο θα θέλατε η ομάδα DFD να έρθει σε επαφή. Τότε η ομάδα DFD θα παραδώσει, με πληρωμένα τα ταχυδρομικά τέλη, εκπαιδευτικά πακέτα για τα Ανοιχτά Πρότυπα, που θα αποτελούνται από μία σύντομη επιστολή που θα εξηγεί το θέμα και - για το συμβολισμό σε σχέση με τα ιδιοκτησιακά πρότυπα - ένα ζευγάρι χειροπέδες! Η ομάδα DFD σχεδιάζει να αποστείλει 100 πακέτα, έτσι αν υποβάλετε την πρότασή σας σύντομα μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η επαφή που προτείνατε θα λάβει το δωρεάν υλικό. Τα πακέτα DFD θα αποσταλούν στις 4 Απριλίου και μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία παράδοσης μέσα από το χάρτη ιχνηλάτησης πακέτων.

Η υποστήριξή σας αυξάνει άμεσα το πλήθος των πακέτων που αποστέλλονται. Κάθε δωρεά πάνω από το ποσό των 10€ σάς δίνει το δικαίωμα να υποδείξετε το όνομα ενός επιπλέον παραλήπτη του πακέτου. Οπότε, ποιος χρειάζεται εκπαίδευση στα Ανοιχτά Πρότυπα; Πείτε μας σήμερα!