Νομικό Τμήμα

Διημερίδα νομικών θεμάτων και αδειοδότησης Ελεύθερου Λογισμικού

Η διημερίδα νομικών θεμάτων και αδειοδότησης Ελεύθερου Λογισμικού διοργανώνεται κάθε χρόνο για να δώσει την ευκαιρία σε νομικούς ειδικούς να συζητήσουν θέματα και βέλτιστες πρακτικές σχετικά με τις άδειες χρήσης Ελεύθερου Λογισμικού. Η διημερίδα νομικών θεμάτων και αδειοδότησης Ελεύθερου Λογισμικού έχει γίνει η κυριότερη διεθνής εκδήλωση για αντιπαράθεση, συζήτηση και μοίρασμα της γνώσης σχετικά με τις νομικές πτυχές του Ελεύθερου Λογισμικού. Το 2012 η διημερίδα θα γίνει και πάλι στο Άμστερνταμ στις 12 και 13 Απριλίου. Το φετινό σύνθημα — 5η επέτειος — ενσάρκωσης της εκδήλωσης είναι «κοιτάζοντας προς το μέλλον». Αντί για αναμάσημα γνωστών θεμάτων, θέλουμε να διερευνήσουμε τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια. Έτσι κάθε ημέρα θα έχουμε δύο θέματα τροφή για σκέψη που θα οδηγούν σε μαι ενδιαφέρουσα ομιλία στην αίθουσα και στους διαδρόμους. Όπως πάντα η εκδήλωση θα γίνει σύμφωνα με τον κανόνα Chatham House, για να ενθαρρύνεται η ανοιχτή και απρόσκοπτη αντιπαράθεση.

Θέματα

Φέτος θα καλύψουμε τα ακόλουθα τέσσερα ενδιαφέροντα θέματα:

Τοποθεσία

Το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Νομικού Δικτύου για το 2012 θα διεξαχθεί στο NH Grand Hotel Krasnapolsky στις 12 και 13 Απριλίου 2012 στο Άμστερνταμ, Ολλανδία.

Η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι:
NH Grand Hotel Krasnapolsky
Dam 9
1012 JS Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31.20.5549111

Εγγραφή

Η εγγραφή για την εκδήλωση αυτή είναι 400€ και η εκδήλωση είναι με προσκλήσεις μόνο. Αν επιθυμείτε να πληροφορηθείτε σχετικά με τις προσκλήσεις, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο legal@fsfeurope.org.