FTF: Het Europees Juridisch Netwerk

[ ]

Het Europees juridisch netwerk is een besloten netwerk van juridische specialisten. De FTF zorgt voor de logistieke ondersteuning van dit netwerk. De leden delen informatie en werken samen om zo veel mogelijk materiaal beschikbaar te stellen over goede praktijken bij Vrije Softwarelicentiëring. Het netwerk verenigt al meer dan 200 leden uit 27 landen en 4 continenten. Het Europees juridisch netwerk is de grootste juridische structuur ter wereld die Vrije Software ondersteunt.

Ter ondersteuning van het netwerk kunnen wij personen helpen bij het zoeken naar juridische raadgevers in Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Ierland, Polen, Portugal, Griekenland, Duitsland, Roemenië, Servië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Nederland en het VK. Wij onderhouden ook internationale contacten met Australië, Canada, China, Japan, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan en de VS.

Als u een juridisch specialist bent die wil meewerken aan het Europees juridisch netwerk, laat ons iets weten. Wij zijn in het bijzonder op zoek naar specialisten uit de landen die recent zijn toegetreden tot de EU, uit de Baltische staten en uit Azië.

Enkele afgevaardigden uit dit netwerk worden expliciet aanbevolen door de FSFE.