Tato stránka může být zastaralá oproti originál. Pomozte nám s překladem této a ostatních stránek na fsfe.org, tak aby ostatní je mohli číst ve svém rodném jazyce.

Zprávy

Vy navrhujete, my posíláme pouta: Kdo potřebuje vzdělání v oblasti otevřených standardů?

on:

Znáte nějakého politika, který by měl skutečně vědět více o otevřených standardech? Snažili jste se někdy marně vysvětlit důležitost otevřených standardů svému nadřízenému, kamarádům, místním úřadům nebo poskytovatelům služeb? Pomohla by zde podpora z okolí? Rozhodně! Dejte vědět našemu týmu Document Freedom Day (DFD) o tomto svém problému a my jim zašleme zdarma zajímavý dárek, který jim pomůže dovědět se více o moci otevřených standardů.

Jediné, co je potřeba udělat, je zaslat týmu DFD do 30. března jméno a poštovní adresu osoby, kterou byste chtěli kontaktovat. Tým DFD pak pošle poštou zdarma vzdělávací balíčky o otevřených standardech, které obsahují krátký dopis vysvětlující danou problematiku a jako symbol uzavřených standardů jedna pouta. Tým DFD plánuje poslat 100 takovýchto balíčků, doporučujeme tedy zaslat návrhy na kontakty co nejdříve, ať máte jistotu, že balíčky dorazí k právě Vámi navrhovaným osobám. Balíčky DFD budou odesílány 4. dubna a je možné jejich stav sledovat na naší mapě:

Výše vaší podpory přímo navýší počet odeslaných balíčků. Dar ve výši nad 10 eur vás opravňuje k určení další osoby, která dostane jeden z našich balíčků. Takže, kdo že to potřebuje vzdělání o otevřených standardech? Napište nám ještě dnes!