Предупредување: Оваа страница сеуште не е преведена. Она што го гледате подолу е оргиналната верзија на страницата. Ве молиме посетете ја оваа страница за да видите како можете да помогнете пред се со преводите, меѓу останатите работи.

Вести

FSFE joins April in disagreement on Microsoft education agreement

on:

FSFE joins April in their disagreement with the new agreement between Microsoft and the French Minister of Education. Full text of press release with list of participating organisations (in French).