News

FSFE-ja i bashkohet mospranimit të April-it lidhur me marrëveshjen me Microsoft-in në arsim

më:

FSFE-ja bashkohet me April-in lidhur me mospranimin prej tyre të marrëveshjes së re mes Microsoft-it dhe Ministrisë frënge të Arsimit. Teksti i plotë i njoftimit për shtyp me listën e organizmave pjesëmarrës (në Frëngjisht).