2020 has been a challenging year for everyone, but we have kept fighting for the freedom of software users everywhere. We need your support now to carry on this work next year. If you are in a position to do so, please donate to us today.

We also need your help to spread the word, so do not forget to tell your friends and family about our work and fundraising efforts. Thank you so much from everyone at the FSFE!

Kujdes: Kjo faqe mund të jetë e vjetruar kundrejt tekstin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

Rreth nesh

Free Software Foundation Europe është një organizëm jofitimprurës që fuqizon përdoruesit të kontrollojnë teknologjinë.

Software-i prek thellësisht krejt aspektet e jetës sonë; dhe është e rëndësishme që kjo teknologji të na fuqizojë, jo të na kufizojë. Software-i i Lirë i jep kujtdo të drejtën të përdorë, kuptojë, përshtatë dhe ndajë software-in me të tjerët. Këto të drejta janë përkrahje për të tjera liri themelore, të tilla si ajo e fjalës, shtypit dhe privatësisë.