SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

About

Legal Structure

When the Free Software Foundation Europe (FSFE) was founded in 2001 there was no way to set up a European wide legal body. Therefore FSFE was set up as a charitable, registered association ("e.V.") under German law with the following constitution:

Its members hold annual meetings:

Other documents: