Jepni Ndihmesë

Jemi një bashkësi njerëzish që i janë përkushtuar Software-it të Lirë. Ju lutemi, bëhuni pjesë e veprës sonë! Ka shumë rrugë për ta bërë këtë dhe do të gjeni një që u shkon për shtat interesave dhe aftësive tuaja.

Nëse s’jeni të sigurt nga t’ia filloni ose doni të lidheni me me bashkërenduesit tanë vullnetarë, mund të dërgoni një email te contact@fsfe.org.