Help us spread the word about Free Software across Europe! Contributions until the end of September will be used to translate our 'What is Free Software' video into more European languages

Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

Contribute

Spread the word!

FSFE Promotion Material

Are you going to a Free Software meeting or are you even organising one? Maybe you like to promote Free Software and the work of the FSFE around your friends and colleagues or at some public event? There are various reasons why and when you might like to receive promotion material for Free Software and the FSFE. Whatever it might be, we will be happy to send you our printed promotion material for no cost.
On this page, you find an overview about our material and details about each product.

How to order

To order promotion material please use the following order form. You can order our default package or individual quantities and tell us explicitly what kind of promotion material you need or prefer. Feel free to decide for yourself. However, please keep in mind, that for postal reasons, in general we just send packages up to 500 grams and only within European Economic Area (EEA). If you need more, please ask in advance.

Order promotional material

Fields marked with * are mandatory.

Your address
First name, Last name*:
Email*:
Company/Organisation (if any):
Street, No.*:
Zip*, City*:
Country*:
Compose your package
Package selection*:
I would like to use the material for (short description)*:
My language preferences (we cannot guarantee availability):
Last steps
Additional comment:
Receive the latest Free Software news:

Available promotion material

FSFE and our community

FSFE logo sticker

Our logo on a die-cut sticker. Fits any purpose. Get it, stick it.

Porositni prej stokut tonë :
any/no language

Lloj: Sticker
Madhësi: 66 x 39 mm
Informacion Konteksti: The offical FSFE logo
Gati për shkarkim në :
PDF, SLA, SVG

Licencë: The logo of the FSFE must never be used in a way that could be understood as endorsing certain activities, home pages, products or entities without prior consent of the FSFE.
Autor: Free Software Foundation Europe
Kartela burim:
fsfe-logo* in download.fsfe.org

FSFE since 2001 sticker

Our FSFE since 2001 sticker on a die-cut sticker. Show others for how long we are already working for software freedom.

Porositni prej stokut tonë :
any/no language

Lloj: Sticker
Madhësi: 56 × 49 mm
Informacion Konteksti: Variation of the offical FSFE logo
Gati për shkarkim në :
PDF, SLA, SVG

Licencë: The logo of the FSFE must never be used in a way that could be understood as endorsing certain activities, home pages, products or entities without prior consent of the FSFE.
Autor: Free Software Foundation Europe
Kartela burim:
fsfe-since-2001* in download.fsfe.org

Join the Software Freedom Movement Poster

Join the FSFE! Contribute to software freedom!

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Poster
Madhësi: 420mm x 594mm
Informacion Konteksti: Join the Movement!
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
Join the Software Freedom Movement Poster in download.fsfe.org

Join the Software Freedom Movement Postcard

Join the FSFE! Contribute to software freedom!

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Postcard
Madhësi: 148mm x 105mm
Informacion Konteksti: Join the movement!
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
Join the Software Freedom Movement Postcard in download.fsfe.org

Hacking 0100 Freedom - Sticker, Blue

Our geeky sticker with the slogan "Hacking 0100 Freedom" in white on blue.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 7 x 7 cm
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
Folder Hacking for Freedom in download.fsfe.org

Hacking 0100 Freedom - Sticker, dark blue

Our geeky sticker with the slogan "Hacking 0100 Freedom" in light blue on dark blue.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 5,5 x 5,5 cm
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
Folder Hacking for Freedom in download.fsfe.org

Hacking 0100 Freedom - Sticker, green

Our geeky sticker with the slogan "Hacking 0100 Freedom" in green on black.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 5 x 5 cm
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
Folder Hacking for Freedom in download.fsfe.org

Free Software in multiple languages - FSFE colours

This sticker contains "Free Software" in many many languages and all together these words form a heart. The colours are the colors represented in the FSFE logo.

Porositni prej stokut tonë :
Multilanguage

Lloj: Sticker
Madhësi: 7 x 7 cm
Informacion Konteksti: Free Software
Gati për shkarkim në :
Multilanguage

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Free Software Foundation Europe
Kartela burim:
FS-Multilanguage folder in download.fsfe.org

Free Software in multiple languages - Purple

This sticker contains "Free Software" in many many languages and all together these words form a heart.

Porositni prej stokut tonë :
Multilanguage

Lloj: Sticker
Madhësi: 7 x 7 cm
Informacion Konteksti: Free Software
Gati për shkarkim në :
Multilanguage

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Free Software Foundation Europe
Kartela burim:
FS-Multilanguage folder in download.fsfe.org

FSFE women sticker

Welcome to join FSFE women team!

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 74mm x 74mm
Informacion Konteksti: FSFE women
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
FSFE women sticker in download.fsfe.org

FSFE women sticker (round)

Welcome to join FSFE women team!

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 74mm x 74mm
Informacion Konteksti: FSFE women
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
FSFE women sticker in download.fsfe.org

Free Software Facts - Poster

On this poster you will find nine facts about Free Software. The poster is two-sided. On the other side is our Modernize your IT poster.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Poster (folded for delivery)
Madhësi: 600 × 216 mm
Informacion Konteksti: What is Free Software?
Gati për shkarkim në :
English German

Licencë: CC0
Autor: Ura Design and Markus Meier
Kartela burim:
Facts about Free Software-poster* in download.fsfe.org

Modernise your IT - Poster

On this poster you will find eight good reasons why you should modernise your IT using Free Software. The poster is two-sided. On the other side is our Free Software Facts poster.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Poster (folded for delivery)
Madhësi: 600 × 216 mm
Informacion Konteksti: What is Free Software?
Gati për shkarkim në :
English German

Licencë: CC0
Autor: Ura Design and Markus Meier
Kartela burim:
modernise your IT-poster* in download.fsfe.org

Free Software and User Freedom

Software dhe mjete të lira

Ky fletë-volant e krahason përdorimin e Software-it të Lirë me atë të vidave dhe kaçavidave. Kjo analogji është menduar veçanërisht oër publik pa njohuri teknike dhe përgjithësisht është pëlqyer në stendat e FSFE-së.

Porositni prej stokut tonë :
Deutsch, English, Français, Polski, Shqip

Lloj: Fletë-volant
Madhësi: 10 x 21 cm (e palosur); 29,7 x 21 cm (=A4, e papalosur)
Informacion Konteksti: Software dhe mjete të lira
Gati për shkarkim në :
Deutsch, English, Français, Italiano, Nederlands, Polski, Suomi, Shqip

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Free Software Foundation Europe
Kartela burim:
leaflet-fs-and-tools.* in download.fsfe.org

100-freedoms - Sticker black

A sticker to show your love to use, study, share, and improve software.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 74 x 74 mm
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
FSFE_100_FREEDOMS_sticker_BLACK.sla in download.fsfe.org

100-freedoms - Sticker orange

A sticker to show your love to use, study, share, and improve software.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 74 x 74 mm
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
FSFE_100_FREEDOMS_sticker_ORANGE_v2.sla in download.fsfe.org

Vetëmbrojtje email-i me GnuPG

Pas zbulimeve nga Snowden-i të programeve të NSA-s dhe të tjerave agjenci perëndimore të sigurimit për survejim në masë, ka një interes të madh nga njerëzit për të kërkuar privatësi dhe komunikime të sigurta. Për të ndihmuar njerëzit në komunikimet me email, kemi krijuar një fletëpalosje që shpjegon problemet e sigurisë dhe si të zgjidhen ato përmes përdorimit të GnuPG-së për fshehtëzim email-esh. Veç kësaj, kjo fletëpalosje shpjegon haptas se ç’janë deriçkat dhe pse software-i për masa sigurie lypset të jetë Software i Lirë.

Porositni prej stokut tonë :
Deutsch, Eλληνικά, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Polski, Русский, Shqip, Türkçe

Lloj: Fletëpalosje
Madhësi: 9,9 x 21 cm (e palosur), 39,6 x 21 cm (e papalosur)
Informacion Konteksti: Vetëmbrojtje email-i me GnuPG
Gati për shkarkim në :
中文, Deutsch, Eλληνικά, English, Español, Français, Italiano, Latviešu, Nederlands, Polski, Русский, Shqip, Српски / srpski, Suomi, Türkçe

Licencë: CC-BY
Autor: FSFE, FSF, Journalism++
Kartela burim:
gnupg-leaflet.* in download.fsfe.org

Public Money, Public Code

Public Money, Public Code - Brochure

Our latest publication "Public Money Public Code – Modernising Public Infrastructure with Free Software" aims at decision-takers in politics and public administration. It includes contributions from leading experts in various ICT fields. Readers will learn about the basics of Free Software, its benefits for security, democracy, and transparency, and will find practical guidelines for a better procurement. Due to the high printing costs, please consider a small donation.

Porositni prej stokut tonë :
English, German, Italian

Lloj: Brochure
Madhësi: A4
Informacion Konteksti: Public Money, Public Code campaign
Gati për shkarkim në :
English, Czech, German, Italian, Brazilian Portuguese,

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Free Software Foundation Europe
Kartela burim:
FSFE_PMPC_Brochure-en-v1.tar.gz in download.fsfe.org

Public Money, Public Code - Sticker (Slogan)

This sticker is the newest of our latest campaign: Public Money, Public Code.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 10,5 cm x 5,2 cm
Informacion Konteksti: Public Money, Public Code campaign
Gati për shkarkim në :
PDF

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Free Software Foundation Europe
Kartela burim:
PMPC Slogan Sticker in download.fsfe.org

Public Money, Public Code - Postcard

A postcard to be used by you for the PMPC compaign.

Porositni prej stokut tonë :
English.

Lloj: Postcard
Madhësi: 154 x 111 mm
Informacion Konteksti: Public Money, Public Code campaign
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
PMPC_postcard_empty_back.sla in download.fsfe.org

Public Money, Public Code - Poster

The poster to promote our "Public Money, Public Code" campaign for which there are stickers and postcards available, too.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Poster
Madhësi: A2
Informacion Konteksti: Public Money, Public Code campaign
Gati për shkarkim në :
English,

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Free Software Foundation Europe
Kartela burim:
FSFE_PMPC_Poster_A2.sla in download.fsfe.org

Upcycling Android

Upcycling Android

The sticker of our Upcycling Android campaign with the slogan, the logo and the Internet Address. The sticker is square with rounded edges.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 74mm x 74mm
Informacion Konteksti: Upcycling Android
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
Upcycling Android sticker* in download.fsfe.org

Save Your Droid

Our Upcycling Android sticker with the slogan "Save Your Droid", the logo and the Internet address. The sticker is round with a size of 50mm.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 50mm x 50mm
Informacion Konteksti: Upcycling Android
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
Upcycling Android sticker* in download.fsfe.org

Upcycling Android poster

Our Upcycling Android poster is A2 size, take control and upcycle your phone!

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Poster
Madhësi: A2
Informacion Konteksti: Upcycling Android
Gati për shkarkim në :
English German

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
Upcycling Android Poster* in download.fsfe.org

Upcycling Android leaflet

The Upcycling Android campaign leaflet, which explains why it is important to extend the life of your smartphone and how you can do it with Free Software. Take control and upcycle your phone!

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Flyer
Madhësi: gefaltet: 10 cm x 21 cm, ungefaltet: A4 (210 mm x 297 mm)
Informacion Konteksti: Upcycling Android
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
Upcycling Android Leaflet* in download.fsfe.org

Free Your Android

Çlironi Android-in Tuaj - Fletëpalosje

Kjo është një fletëpalosje rreth F-Droid-it, një depo aplikacionesh Software i Lirë për Android dhe degëzime të tij, të tillë si Cyanogenmod ose Replicant. Fletëpalosja shpjegon instalimin dhe përdorimin e F-Droid-it - shitore Aplikacionesh të Lira, pa Reklama, Spiunim, Gjurmim apo nevojën për një llogari Google. Veç kësaj, fletëpalosja përmban rekomandime për Aplikacione të Lira, si dhe një shpjegim të përgjithshëm të Software-it të Lirë.

Porositni prej stokut tonë :
Deutsch, English, Français, Italiano

Lloj: Fletëpalosje
Madhësi: 10 x 21 cm (e palosur); 29,7 x 21 cm (=A4, e papalosur)
Informacion Konteksti: Fushata Çlironi Android-in Tuaj
Gati për shkarkim në :
Deutsch, English, Français, Italiano, Suomi

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Free Software Foundation Europe
Kartela burim:
F-droid_folder.* in download.fsfe.org

Free Your Android - Sticker

This small-sized sticker fits perfectly on the back of your Android device.

Porositni prej stokut tonë :
any/no language

Lloj: Sticker
Madhësi: ⌀ 30mm
Informacion Konteksti: Free Your Android campaign
Gati për shkarkim në :
PDF, SLA, SVG

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Free Software Foundation Europe
Kartela burim:
FYA_sticker* in download.fsfe.org

I love Free Software

E dua Software-in e Lirë - Ngjitës

Ngjitës që të shpalosni dashurinë tuaj për përdorimin, studimin, ndarjen me të tjerët dhe përmirësimin e software-it.

Porositni prej stokut tonë :
Anglisht

Lloj: Ngjitës
Madhësi: 9 x 5 cm
Informacion Konteksti: Fushata E dua Software-in e Lirë
Gati për shkarkim në :
Anglisht

Licencë: CC0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
ilovefs-sticker* in download.fsfe.org

I love Free Software - Burgundy Sticker

A sticker to show your love to use, study, share, and improve software.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 90 x 50 mm
Informacion Konteksti: I love Free Software campaign
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
ilovefs-sticker* in download.fsfe.org

Thank You - Sticker

A sticker with the slogan "Thank You for your contribution to software freedom!"

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 85 x 55 mm
Informacion Konteksti: I love Free Software campaign
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
thankyou-sticker* in download.fsfe.org

E dua Software-in e Lirë - Fletë-volant

Fletë-volant për fushatën tonë E dua Software-in e Lirë. Fletë-volanti ka dy anë: Njëra anë me zemrën E dua Software-in e Lirë, njësoj me atë të afishes (shihni zërin pasues). Ana tjetër tregon datën (Dita e Shën Valentinit) dhe URL-në e fushatës - siç e shihni në figurë.

Porositni prej stokut tonë :
Anglisht.

Lloj: Fletë-volant
Madhësi: A7 (7,4 x 10,5 cm)
Informacion Konteksti: E dua Software-in e Lirë
Gati për shkarkim në :
Anglisht

Licencë: CC0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
ilovefs-flyer* in download.fsfe.org

E dua Software-in e Lirë - Kartolinë

Njëra anë me sloganin "I love Free Software - ... but I love YOU more!", tjetra, njësoj si kartolinat e zakonshme me vend për tekst dhe adresën e marrësit.

Porositni prej stokut tonë :
Anglisht.

Lloj: Kartolinë
Madhësi: 15,4 x 11,1 cm
Informacion Konteksti: Fushata E dua Software-in e Lirë
Gati për shkarkim në :
Anglisht

Licencë: CC0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
ilovefs-postcard* in download.fsfe.org

Thank You - Postcard

A postcard to be used by you with the slogan "Thank You for your contribution to software freedom!"

Porositni prej stokut tonë :
English.

Lloj: Postcard
Madhësi: 154 x 111 mm
Informacion Konteksti: I love Free Software campaign
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
thankyou-postcard* in download.fsfe.org

I love Free Software - Poster

The poster of our I love Free Software campaign. The poster is two-sided. On the other side is our noCloud-poster.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Poster (folded for delivery)
Madhësi: A2 (594 x 841 mm)
Informacion Konteksti: I love Free Software campaign
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
ilovefs-poster* in download.fsfe.org

I love Free Software - Balloon

Hand out these balloons on conferences, parties or decorate your local hackerspace! The balloons are printed on both sides.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Balloon
Informacion Konteksti: I love Free Software campaign
Licencë: CC0
Autor: Markus Meier

Children's Book Ada & Zangemann

Ada sticker

A die-cut sticker of Ada protagonist in the children's book "Ada & Zangemann - A tale of software, skateboards, and raspberry ice cream.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 48mm x 60mm
Informacion Konteksti: Ada & Zangemann
Gati për shkarkim në :
PDF

Licencë: CC-BY-SA 3.0
Autor: Sandra Brandstätter
Kartela burim:
childrensbook-sticker-* in download.fsfe.org

Ada sticker - 2022

A die-cut sticker of Ada protagonist in the children's book "Ada & Zangemann - A tale of software, skateboards, and raspberry ice cream.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 40mm x 51mm
Informacion Konteksti: Ada & Zangemann
Gati për shkarkim në :
PDF

Licencë: CC-BY-SA 3.0
Autor: Sandra Brandstätter
Kartela burim:
childrensbook-sticker-* in download.fsfe.org

Zangemann sticker

A round sticker of Zangemann protagonist in the children's book "Ada & Zangemann - A tale of software, skateboards, and raspberry ice cream.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 60mm x 60mm
Informacion Konteksti: Ada & Zangemann
Gati për shkarkim në :
PDF

Licencë: CC-BY-SA 3.0
Autor: Sandra Brandstätter
Kartela burim:
childrensbook-sticker-* in download.fsfe.org

Zangemann sticker - 2022

A die-cut sticker of Zangemann protagonist in the children's book "Ada & Zangemann - A tale of software, skateboards, and raspberry ice cream.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 40mm x 70mm
Informacion Konteksti: Ada & Zangemann
Gati për shkarkim në :
PDF

Licencë: CC-BY-SA 3.0
Autor: Sandra Brandstätter
Kartela burim:
childrensbook-sticker-* in download.fsfe.org

There is no cloud

Nuk ka re, thjesht kompjutera të të tjerëve

Një ngjitës që njerëzit të kenë dijeni mbi realitetin në rrjet, që thotë "Nuk ka re, thjesht kompjutera të të tjerëve"

Porositni prej stokut tonë :
Anglisht

Lloj: Ngjitës
Madhësi: Në dy madhësi: 7,4 x 7,4 cm
Gati për shkarkim në :
Anglisht

Licencë: CC-BY-SA
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
nocloud-sticker* in download.fsfe.org

Nuk ka re, thjesht kompjutera të të tjerëve

Një ngjitës që njerëzit të kenë dijeni mbi realitetin në rrjet, që thotë "Nuk ka re, thjesht kompjutera të të tjerëve"

Porositni prej stokut tonë :
Anglisht (74mm & 120mm)

Lloj: Ngjitës
Madhësi: Në dy madhësi: 7,4 x 7,4 cm
Gati për shkarkim në :
Anglisht

Licencë: CC-BY-SA
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
nocloud-sticker* in download.fsfe.org

Nuk ka re, thjesht kompjutera të të tjerëve - Kartolinë

Një kartolinë ku lexohet "Nuk ka re, thjesht kompjutera të të tjerëve".

Porositni prej stokut tonë :
Anglisht

Lloj: Kartolinë
Madhësi: 14,7 x 10,4 cm
Gati për shkarkim në :
Anglisht

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
nocloud-postcard* in download.fsfe.org

There is no cloud, just other people's computers - Poster

A nice poster with the slogan "There is no cloud, just other people's computers". The poster is two-sided. On the other side is our IloveFS-poster.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Poster
Madhësi: A2 (420 x 594 mm)
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
nocloud-poster* in download.fsfe.org

Device Neutrality

Router Freedom sticker

Decorate your liberated router, modem, or any other internet access device you are proud of with our 'Router Freedom' sticker.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 40mm x 40mm
Informacion Konteksti: Router Freedom
Gati për shkarkim në :
English

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Markus Meier
Kartela burim:
Router Freedom sticker in download.fsfe.org

Fedigov

Fedigov - Sticker

A sticker with a mastodon in front of a govermental building.

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 8 x 8 cm
Gati për shkarkim në :

Licencë: CC-BY-SA 3.0
Autor: Ralf Hersel, Lioh Moeller, Markus Meier
Kartela burim:
sticker in download.fsfe.org

Youth Hacking 4 Freedom

YH4F - Logo

YH4F - hacking competition for young people

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 9 x 5 cm
Informacion Konteksti: Youth Hacking 4 Freedom
Gati për shkarkim në :
png,

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Lisa Schmidt
Kartela burim:
yh4f logo in download.fsfe.org

YH4F Character

Character from YH4F hacking competition for young people

Porositni prej stokut tonë :
English

Lloj: Sticker
Madhësi: 5 x 9 cm
Informacion Konteksti: Youth Hacking 4 Freedom
Gati për shkarkim në :
png

Licencë: CC-BY-SA 4.0
Autor: Lisa Schmidt
Kartela burim:
YH4F character 3 in download.fsfe.org

Any feedback?

Did you experience any trouble with your order, found a typo in our text, you have a remark or an idea for upcoming promotion material? Or you just like to send us a motivating message? Please contact@fsfe.org to share your feedback with us.

We are always eager to hear some nice stories or to see pictures that you have with our promotion material. Many people also share their experience and pictures via social media with us.

Promotion Material Archive

Sometimes, parts of our promotion material section get outdated. This might be the case, for example, when specific campaign runs out. However, you can find and still download older material in our promotion material archive.

Upcoming promotion and campaigns

From time to time, have a look at this page again for new promotional material - we will continue to update it. If you would like to help making new designs or improve old ones, join the designers team. Or if you would like to add translations of pages or materials, join the translators team.