Artikuj Tregtarë

Shpaloseni dashurinë tuaj për Software-in e Lirë duke përdorur dhe veshur artikujt më poshtë që përdorin markën tonë. Veshja e diçkaje që shpalos Software-in e Lirë është një rrugë e bukur për rritjen e ndërgjegjësimit brenda bashkësisë suaj vendore, dhe çdo shitje ndihmon financimin e projekteve kritike të FSFE-së.

Bluza

Image of the itemImage of the item

T-shirt “Public Money? Public Code!”, black (€20.00)

The T-shirt supporting the Public Money? Public Code! campaign.

S:
a = 46 cm
b = 66 cm
 

M:
a = 50 cm
b = 70 cm
 

L:
a = 51 cm
b = 71 cm
 

XL:
a = 55 cm
b = 75 cm
 

XXL:
a = 57 cm
b = 77 cm
 

Image of the itemImage of the item

T-shirt “100 Freedoms”, black (€20.00)

With this T-shirt, you can show that Free Software offers an unexpected amount of freedom.

S:
a = 46 cm
b = 66 cm
 

M:
a = 50 cm
b = 70 cm
 

L:
a = 51 cm
b = 71 cm
 

XL:
a = 55 cm
b = 75 cm
 

XXL:
a = 57 cm
b = 77 cm
 

XXXL:
a = 63 cm
b = 79 cm
 

Image of the itemImage of the item

T-shirt “100 Freedoms”, orange (€20.00)

With this T-shirt, you can show that Free Software offers an unexpected amount of freedom.

S:
a = 45 cm
b = 68 cm
 

M:
a = 48 cm
b = 71 cm
 

L:
a = 51 cm
b = 71 cm
 

XL:
a = 55 cm
b = 76 cm
 

XXL:
a = 57 cm
b = 77 cm
 

XXXL:
a = 58 cm
b = 82 cm
 

Image of the itemImage of the item

T-shirt „100 Freedoms“, pink (€20.00)

With this T-shirt, you can show that Free Software offers an unexpected amount of freedom.

S:
a = 45 cm
b = 68 cm
 

M:
a = 48 cm
b = 71 cm
 

L:
a = 51 cm
b = 71 cm
 

XL:
a = 55 cm
b = 76 cm
 

XXL:
a = 57 cm
b = 77 cm
 

Image of the item

Children's T-shirt “I am a fork”, red (€20.00)

A T-shirt for all children who grew out of our popular “I am a fork” baby romper and now miss it.

3-4:
a = 32 cm
b = 41 cm
 

5-6:
a = 35 cm
b = 45 cm
 

7-8:
a = 37 cm
b = 50 cm
 

9-10:
a = 40 cm
b = 54 cm
 

11-12:
a = 43 cm
b = 60 cm
 

Image of the itemImage of the item

There is NO CLOUD, e zezë (€20.00)

E domosdoshme për këdo që dëshiron t’u kujtojë të tjerëve se sa e rëndësishme është të ruhet kontrolli i të dhënave të veta.

S:
a = 45 cm
b = 66 cm
 

M:
a = 47 cm
b = 69 cm
 

L:
a = 47 cm
b = 70 cm
 

XL:
a = 49 cm
b = 75 cm
 

XXXL:
a = 66.5 cm
b = 82 cm
 

Image of the itemImage of the item

There is NO CLOUD, e zezë (€20.00)

E domosdoshme për këdo që dëshiron t’u kujtojë të tjerëve se sa e rëndësishme është të ruhet kontrolli i të dhënave të veta.

S:
a = 44.5 cm
b = 66 cm
 

L:
a = 49 cm
b = 72 cm
 

XL:
a = 51 cm
b = 75 cm
 

XXL:
a = 56.5 cm
b = 78 cm
 

Image of the itemImage of the item

There is NO CLOUD, e gjelbër (€20.00)

E domosdoshme për këdo që dëshiron t’u kujtojë të tjerëve se sa e rëndësishme është të ruhet kontrolli i të dhënave të veta.

S:
a = 44.5 cm
b = 66 cm
 

XL:
a = 51 cm
b = 75 cm
 

Image of the itemImage of the item

There is NO CLOUD, blu (€20.00)

E domosdoshme për këdo që dëshiron t’u kujtojë të tjerëve se sa e rëndësishme është të ruhet kontrolli i të dhënave të veta.

S:
a = 44.5 cm
b = 66 cm
 

M:
a = 46 cm
b = 68 cm
 

L:
a = 49 cm
b = 72 cm
 

XL:
a = 51 cm
b = 75 cm
 

XXL:
a = 56.5 cm
b = 78 cm
 

Bluza për Femra

Image of the itemImage of the item

There is NO CLOUD, e zezë (€20.00)

E domosdoshme për këdo që dëshiron t’u kujtojë të tjerëve se sa e rëndësishme është të ruhet kontrolli i të dhënave të veta.

S:
a = 38 cm
b = 59 cm
 

M:
a = 43 cm
b = 64 cm
 

Image of the itemImage of the item

open standards, blue (€20.00 €10.00)

The official T-shirt for Document Freedom Day 2015.

XL:
a = 47 cm
b = 67 cm
 

Bluza me Kapuç

Image of the itemImage of the item

Hoodie “Free Software Free Society”, black, with zipper (€50.00)

So you can advocate a free society even on cold days.

Note: Sizes are larger than usual. Please have a look at the size chart.

S:
a = 50 cm
b = 67 cm
c = 72 cm
 

L:
a = 56 cm
b = 72 cm
c = 74 cm
 

XL:
a = 59 cm
b = 76 cm
c = 75 cm
 

XXL:
a = 62 cm
b = 78 cm
c = 76 cm
 

Image of the itemImage of the item

Hoodie “Free Software Free Society”, burgundy, with zipper (€50.00)

So you can advocate a free society even on cold days.

Note: Sizes are larger than usual. Please have a look at the size chart.

S:
a = 50 cm
b = 67 cm
c = 72 cm
 

M:
a = 53 cm
b = 69 cm
c = 73 cm
 

L:
a = 56 cm
b = 72 cm
c = 74 cm
 

XL:
a = 59 cm
b = 76 cm
c = 75 cm
 

XXL:
a = 62 cm
b = 78 cm
c = 76 cm
 

Artikuj të Tjerë

Image of the item

There is NO CLOUD fridge magnet, black and white (€4.00)

FSFE's most popular slogan, now also on a 74x74x2 mm fridge magnet!

#: 

Image of the item

There is NO CLOUD fridge magnet, black and blue (€4.00)

FSFE's most popular slogan, now also on a 74x74x2 mm fridge magnet!

#: 

Image of the item

Public Money Public Code fridge magnet, logo and text (€4.00)

Public Money? Public Code! A 55x75x2 mm fridge magnet with the campaign logo and slogan.

#: 

Image of the item

Public Money Public Code fridge magnet, text only (€4.00)

Public Money? Public Code! A 105x52x2 mm fridge magnet with the campaign slogan.

#: 

Image of the item

“Public Money, Public Code” bag, natural (€6.00)

With this bag, you can at the same time carry goods and an important message.

#: 

Image of the item

Baby bib with stitched text “I am a fork()”, pink (€15.00)

The ideal present for our youngest hackers and their parents.

#: 

Image of the item

Çantë There is NO CLOUD, e zezë (€6.00)

E domosdoshme për këdo që dëshiron t’u kujtojë të tjerëve se sa e rëndësishme është të ruhet kontrolli i të dhënave të veta.

#: 

Image of the item

Fellowship pin (€3.00)

A pin with the Fellowship logo.

#: 

Image of the item

Gnu pin (€10.00)

A pin with the Gnu. The text around: "Free Software Foundation Europe"

#: 

Materiale promocionale

Hidhini një sy faqes sonë të materialeve informative të shtypshme që të porositni fletëpalosje, ngjitësa dhe gjëra të tjera.

Dërgimi
Emër:

Adresë:

Email:

Telefon:

Please do not put anything in here: