Zpravodaj

FSFE Newsletter - červenec 2017

on  

FSFE nyní poskytuje Git hosting pro své příznivce

Sdílení znalostí a posílení spolupráce jsou základními zásadami v komunitě Free Software. FSFE proto s radostí poskytne svým příznivcům a registrovaným dobrovolníkům platformu pro vytváření a správu archivů Git s pohodlným webovým rozhraním podle git.fsfe.org.

Prostřednictvím git.fsfe.org umožňuje FSFE svým stoupencům sdílet a spolupracovat na platformě která plně respektuje jejich svobody. A i když uživatelé mohou používat tuto platformu k soukromým účelům, doporučujeme každému aktivistovi a místní skupině FSFE, aby hostil kód, který používají pro své aktivity FSFE, sdílet zápisy nebo jiné dokumenty z jednání skupiny FSFE, Veřejně zajímavé informace. Tímto způsobem bychom rádi usnadnili a stimulovali spolupráci, zpětnou vazbu a tvořivost v rámci našeho celoevropského společenství.

Oficiální týmy a pracovní skupiny sdružení FSFE se také budou snažit přenést co nejvíce kódů a příslušných souborů na tuto novou platformu. Například budoucí vývoj webových stránek, propagační materiál a užitečné skripty pro každodenní práci organizace. Pro začátečníky Gitu vysvětlujeme službu podrobněji na FSFE wiki. Pokročilí uživatelé jsou ochotni pomoci rozšiřovat příručky o nejběžnějších pracovních postupech Git.

Najděte nás a použijte, studujte, sdílejte a zlepšujte na git.fsfe.org.

R2D2 loves Free Software

Můžete pomoct růst i v roce 2017 https://fsfe.org/join/nl2017-07


Co jiného se stalo? Mezi námi i mimo FSFE

Nepropásněte! Nadcházející akce FSFE

Pomocte zlepšit Náš newsletter

Pokud vidíte nějaké zprávy, o kterých si myslíte, že by měly být zahrnuty, předejte nám to. Pokud byste se chtěli podělit o nějaké myšlenky, pošlete nám je. Jako vždy je adresa newsletter@fsfe.org. Těšíme se na slyšení od vás!

Thanks to all the volunteers, supporters and donors who make our work possible.

Váš redaktor,
Erik Albers

[**] Na obrázku nahoře: R2D2, který navštivil FSFE stánek v průběhu Maker Faire in Berlin.
Máte hezké fotky členů FSFE na stáknu (i s kamarády) které byste rádi sdíleli? Můžete je poslat contact@fsfe.org. Máme rádi fotky ze stánku <3