Over ons

Contact

Wij kunnen u van hulp, informatie en kennis voorzien over een grote verscheidenheid aan onderwerpen die te maken hebben met Vrije Software. Wij moedigen individuen, gemeenschappen en bedrijven aan om contact met ons op te nemen om vragen te stellen. Wij zijn er trots op om te beschikken over 's werelds grootste private netwerk van juridische experts op het gebied van Vrije Software. We beschikken over een vaardig team dat zich bezighoudt met beleidskwesties en een netwerk van specialisten dat ons adviseert over onze verschillende campagnes.

Inlichtingen

U kan met ons in contact komen door te e-mailen aan contact@fsfe.org. Als u graag met iemand in uw eigen gebied of in uw eigen taal in contact wilt komen dan kan u ook schrijven aan een van onze lokale teams.
Als u liever uw e-mail veilig versleuteld wil versturen, schrijf dan alstublieft direct aan Jonas Öberg of Matthias Kirschner.

Media Inlichtingen

Bekijk voor media inlichtingen alstublieft de perskamer of e-mail press@fsfeurope.org.

Publieke discussie

Overweeg alstublieft om algemene vragen over Vrije Software te stellen op onze e-maillijst of op IRC.

Fellowship inlichtingen

E-mail uw vragen over de FSFE Fellowship alstublieft aan contact@fsfe.org.

Juridische inlichtingen

E-mail voor het ontvangen van steun met Vrije Softwarelicenties alsublieft naar licence-questions@lists.fsfe.org, onze hieraan gewijde lijst. Meer details zijn beschikbaar op de pagina's voor de lijst en voor ons juridische team.

Kantoor

Free Software Foundation Europe e.V.
Schönhauser Allee 6/7
Stairway 2, 5. floor
10119 Berlijn
Duitsland

Telefoon: +49-30-27595290