SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

Team

Gabriel Ku Wei Bin

Legal Coordinator

Gabriel has a background in law and is originally from Singapore, where he worked as a junior associate practicing corporate and commercial law. He left Singapore in 2012 to study international human rights law at Lund University in Sweden, and since graduating has conducted legal research and writing in the fields of human rights and constitutional law in various non-profit organizations in Europe.

Gabriel currently administers the FSFE's Legal Network, and coordinates the FSFE's involvement in the European Commission's Next Generation Internet Initiative. You can contact Gabriel at gabriel.ku@fsfe.org (PGP).