Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

European Core Team

Hugo Roy

Hugo is a volunteer with FSFE. He works as an attorney in Paris.


“I have been working towards computing freedoms within FSFE since 2009. First as an intern when I worked with Karsten Gerloff on policy issues at the European and United Nations level.

By joining FSFE's legal task force, I contribute to bringing expertise to the free software community.

I was born in Lille in 1990 and I now live in Paris.

Experiences

Contact