Çlironi Android-in Tuaj!

Rifitoni kontrollin mbi pajisjen tuaj Android dhe mbi të dhënat tuaja. Kemi grumbulluar krejt informacionin që ju nevojitet për të xhiruar (thuajse) vetëm Software të Lirë në telefonin tuaj. Bashkësia e Çlirimit të Android-it është themeluar mbi parime të ndihmës dhe ndarjes së gjërave me të tjerët - bëhuni pjesë e saj!

Na ndihmoni ta bëjmë çlirimin e telefonit një përvojë jo të mundimshme, dhe të çlirojmë ato pak aplikacione të fundit që liria në telefona të lulëzojë.

Fuqizuar nga FSFE-ja