empowering users
to control technology

Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

Legal activities

Legal Documentation

The FSFE wants to help people understand and use Free Software licences effectively. On this page we provide links to material from us and from other organizations that may assist when releasing code or working with the larger community.

The Legal Network occasionally produces public documentation to help people explore and understand legal matters. These are discussion documents and the contents do not constitute legal advice or necessarily reflect the opinions of any contributor, including those of the FSFE.