SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

GPLv3 logo

La 3a Conferència Internacional GPLv3:
CCCB, Barcelona, 22 i 23 de juny

Per a més informació sobre la GPLv3 i sobre com participar-hi, visiteu la nostra pàgina del projecte GPLv3. També podeu llegir la nostra llista de transcripcions sobre la GPLv3.

En aquesta pàgina:

Informe de la conferència

La conferència ja ha acabat. Ha estat un gran èxit, i ens complau poder dir que tot ha quedat gravat i que els materials estan ja en línia.

Els moments principals del primer dia van ser l'obertura amb en Georg Greve i les extenses presentacions i sessions de preguntes i respostes amb en Richard Stallman i n'Eben Moglen.

Dels tres panells de la GPLv3 del segon dia, un va comptar amb representants de cadascun dels quatre comitès que van respondre sobre el rol dels comitès en el procés. Un altre panell el van conduir experts en DRM i en el reforçament de la GPL, i l'altre va discutir el coneixement del procés de la GPLv3 i l'adopció de la llicència.

Pablo Machón va fer una presentació sobre la situació actual de la batalla de les patents de programari a Europa. Ciarán O'Riordan va fer una breu presentació sobre els detalls del procés de consulta pública. Carlo Piana i Stefano Maffulli van unir-se a Pablo i Ciarán per a un panell sobre els projectes actuals de l'FSFE.

L'FSFE voldria agrair els partipants i també na Raquel Xalabarder Plantada de la Universitat Oberta de Catalunya, per cedir la sala del CCCB, i en Sean Daly, un Fellow de l'FSFE que va gravar tota la conferència en vídeo i va crear els fitxers d'àudio i vídeo de sota.

Vídeo, àudio, transcripcions i resums

Els vídeos estan en format Ogg Theora, els fitxers d'àudio estan en format Ogg Vorbis, i es poden baixar amb el BitTorrent.

Us encoratgem a redistribuir aquests materials. La llicència, incrustada en cada fitxer, és:
"Es permet la còpia literal i la distribució d'aquesta gravació o de qualsevol part d'ella a tot el món, sense royalty i en qualsevol mitjà, sempre que es mantinguin aquesta nota i la nota del copyright."

22 de juny: presentacions

Georg Greve: introducció

Richard Stallman: el canvis principals de la GPL v3

Ciarán O'Riordan: el procés de consulta pública

Eben Moglen: la fraseologia dels canvis

23 de juny: panells

Panell: projectes actuals de l'FSFE

Panell: Coneixement i adopció de la GPLv3

Pablo Machón: la GPLv3 i el perill de les patents europees de programari

Panell: els comitès de discussió

Panell: reforçant la GPL, frustrant els DRM

Stefano Maffulli: cloenda