They Dont Want You .To (Nuk Duan Që Ju )

TheyDontWantYou.To badge

Edhe sa të tjera jeni të përgatitur të duroni? Përditë krijohen, shiten dhe blihen mënyra të reja për të kufizuar qytetarët. Ka ardhur koha që të mbajmë qëndrim, dhe të mos pranojmë të veprojmë në përputhje me çka nuk duan që të bëjmë.

Aktivizohuni