Since 2001 the FSFE has been enhancing users' rights by abolishing barriers for software freedom. For 20 years we have been helping individuals and organisations to understand how Free Software contributes to freedom, transparency, and self-determination.

For the next two decades we need your help. We want everyone to be able to control their technology. Free Software and its freedoms to use, study, share, and improve are the key to that goal.

Rifitoni pajisjen tuaj në Linuxtag 2013

FSFE-ja organizon veprimtarinë "Rifitoni pajisjen tuaj", në Linuxtag në Berlin. Mjaft tregtues të sektorit IT e vështirësojnë qëllimisht përdorimin e Software-it të lirë në pajisjet që doni. Veprimtaria tregon se si të rifitoni kontrollin mbi software-in tuaj dhe kështu edhe mbi pajisjen tuaj. Më tepër të dhëna rreth saj do t’i gjeni te sajti i Linuxtag-ut.

Biseda

Biseda të tjera

Veç kësaj, Matthias Kirschner do të mbajë një bisedë në Open IT Summit rreth "Software-i i Lirë në Politikën Aktuale", do të marrë pjesë në një debat rreth Open IT prej qytetesh të BE-së, dhe Karsten Gerloff do të flasë rreth prokurimeve.

Stendë Software-i të Lirë

Stenda e FSFE-së do të jetë në hyrje të New York III në korridorin për te stenda të tjera. Njihuni me punën e FSFE-së, takohuni me stafin dhe vullnetarë të FSFE-së, dhe nëse ju pëlqen ajo që bëjmë, bashkohuni me përmes Anëtarësisë Shok të FSFE-së që të mbështesni punën e FSFE-së.