Νέα

Ευκαιρία μαθητείας στο FSFE

στις:

Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι για να βελτιώσετε την κοινωνία μας; Νομίζετε ότι η ανάπτυξη της κοινωνίας μας βασίζεται σε μια δίκαιη και διαφανή ψηφιακή σφαίρα; Θέλετε να αυξήσετε την ελευθερία στην κοινωνία μας; Το FSFE έχει διαθέσιμη μία θέση μαθητείας, με αρχή τον Φεβρουάριο του 2013. Αναζητάμε λαμπρούς, δραστήριους, καινοτόμους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την πραγματική διαφορά προς μια ελεύθερη κοινωνία της πληροφορίας. Συμπληρώστε μια αίτηση.

Θέλετε να ενταχθείτε σε εμάς αλλά το υπόβαθρό σας δεν είναι στην πληροφορική; Εργαζόμαστε σε πολιτικό, εκπαιδευτικό, νομικό επίπεδο: η εργασία μας είναι το σημείο τομής της τεχνολογίας και την κοινωνία και την πολιτική. Έτσι αν η εκπαίδευσή σας είναι στην πολιτική επιστήμη, στη νομική στις επικοινωνίες... υποδεχόμαστε την αίτησή σας.

«Το FSFE είναι μια πολυθεματική μη-κερδοσκοπική οργάνωση όπου θα βελτιώσετε τις ικανότητές σας και θα αποκτήσετε νέα γνώση και ταυτόχρονα θα νιώσετε ότι βοηθάτε στ' αλήθεια ώστε να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Και είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις νέες ιδέες και γνώμες σας» (Ana Galán, Βοηθός 2012)

-> Συμπληρώστε μια αίτηση τώρα