News

Ende 160 mijë euro për 2014-n

më:

Si lexues i sajtit tonë, jeni i ndërgjegjshëm për rëndësinë e Software-it të Lirë për një shoqëri të lirë. FSFE-ja lufton për Software-in e Lirë që prej 2001-shit. Prej asaj kohe, kemi vulën tonë në një ndryshim të madh, duke ushtruar trysni politike, duke ndihmuar zhvilluesit e Software-it të Lirë me ekspertizë ligjore, dhe duke krijuar ndërgjegjësim publik mbi lirinë e software-it. Që të vazhdojmë këtë punë të rëndësishme, për 2014-n na duhet një buxhet 390 mijë eurosh. Na mungojnë ende 160 mijë.

Sot veprën tonë mund ta përkrahni: ose duke u bërë një Anëtar Shok i FSFE-së ose me një dhurim një dorë.